ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Νέα επίθεση της Τουρκίας εναντίον Ελλάδας και Ευρώπης – Αδιανόητες κατηγορίες

Ξεκάθαρες απειλές πολέμου εις βάρος της Ελλάδας από την Τουρκία.
Ελληνοτουρκικά: Νέα επίθεση της Τουρκίας εναντίον Ελλάδας και Ευρώπης – Αδιανόητες κατηγορίες

Την προκλητική της στάση στα ελληνοτουρκικά διατηρεί η Τουρκία που ετοιμάζεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους τόνους τόσο εναντίον της χώρας μας όσο και της Ευρώπης.

Οι Τούρκοι που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βγούνε επικοινωνιακά κερδισμένοι μέσα από τις σχέσεις τους με την Ελλάδα, προχώρησαν σε μια νέα αδιανόητη επίθεση αναφορικά με το μεταναστευτικό.

Μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να είχαν επικεντρωθεί στο θέμα της αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως έχουν στρέψει τη προσοχή τους στους μετανάστες, τους οποίους όπως έχετε διαβάσει από το Sportime, στέλνουν μαζικά για να δημιουργήσουν επεισόδιο με την Ελλάδα.

Ελληνοτουρκικά: Νέα επίθεση της Τουρκίας εναντίον Ελλάδας και Ευρώπης – Αδιανόητες κατηγορίες

Μπροστά σε ακόμη μια επίθεση της Άγκυρας, βρέθηκε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, που αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες κατηγορίες εναντίον της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσελίκ, σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ισχυριζόμενος πως η ελληνική ακτοφυλακή και ο ευρωπαϊκός οργανισμός συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής της Frontex, έχουν οδηγήσει στον θάνατο δεκάδες χιλιάδες μετανάστες στο Αιγαίο

Παράλληλα, σαν να μην έφτανε αυτό, συνέχισε, παρομοιάζοντας τη χώρα μας με το Ισλαμικό Κράτος συμπληρώνοντας πως οι Δυνάμεις της Ελληνικής Ακτοφυλακής ώθησαν 46.000 μετανάστες σε 1671 περιπτώσεις επαναπροωθήσεων στο Αιγαίο το 2020, το 2021 και το 2022.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει στρέψει τους πάντες και τα πάντα ενάντια στη χώρα μας και σκοπεύει να κλιμακώσει την ένταση ακόμη και με κάποιο θερμό επεισόδιο, με σκοπό φυσικά να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα ενόψει των εκλογών στη γειτονική χώρα, κάτι που δείχνει να καταφέρνει, καθώς τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων για τον τούρκο πρόεδρο, ανεβαίνουν.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>