Ελληνοτουρκικά: Συνεχίζει και προκαλεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, προκαλώντας αναστάτωση σε όλη την Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά: Νέο βίντεο του Τούρκου μαφιόζου, Σεντάτ Πεκέρ έκανε την εμφάνιση του, στο οποίο προκαλεί για ακόμα μία φορά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, όπως επεξηγεί στο βίντεο αυτό, στη χώρα που μένει, του ζήτησαν επειδή υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του να μην να μην ανεβάζει βίντεο για 15 τουλάχιστον ημέρες.

«Αξιότιμοι φίλοι μου κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. Επίσης πως τα μηνύματα μου στο twitter πως τα γράφουν άλλοι κι όχι εγώ. Γι᾽αυτό αισθάνθηκα την υποχρέωση να γυρίσω και να δημοσιεύσω αυτό το σύντομο  βίντεο.

Αξιότιμοι φίλοι μου δεν αποφάσισα εγώ να μην δημοσιεύω βίντεο. Στη χώρα την οποία ζω με ενημέρωσαν πως είμαι στο κόκκινο δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν. Σε 15 ημέρες θα επανεξετάσουν το ρίσκο για τη ζωή μου για συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν.

Όμως εγώ ή εδώ ή σε άλλη χώρα ή με άλλον τρόπο και θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Αξιότιμοι φίλου μου, να είστε καλά, να μην στερείτε τις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει!», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

Ιάπωνας μιλάει άπταιστα Ελληνικά και διαβάζει Sportime! (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ανατριχιαστικό: Η Καρολάιν σε video κατά της βίας και του bullying πριν 7 χρόνια, όταν ήταν μόλις 13

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία ντοκουμέντο που τράβηξε η Καρολάιν πριν την δολοφονία της