Ελληνοτουρκικά: Στην Τουρκία πανηγυρίζουν γιατί θα εκπαιδευτούν μαζί με τα Rafale του Κατάρ, εσύ θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν όπως λένε τα αντίστοιχα ελληνικά.

Στα Ελληνοτουρκικά θέματα η αμυντική συμφωνία της Τουρκίας με το Κατάρ, θα έχει ως αποτέλεσμα να εκπαιδεύονται οι γείτονες με τα Rafale των Καταριανών για να αντιμετωπίσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα αντίστοιχα ελληνικά.

Ελληνοτουρκικά: Στην Τουρκία πανηγυρίζουν γιατί θα εκπαιδευτούν μαζί με τα Rafale του Κατάρ, έτσι θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν όπως λένε τα αντίστοιχα ελληνικά.

Η Τουρκία πριν λίγες μέρες υπέγραψε διμερή αμυντική συμφωνία με το Κατάρ. Αυτή προβλέπει 36 μαχητικά αεροπλάνα, Rafale και Mirage, από το Κατάρ να βρίσκονται στις βάσεις της γειτονικής χώρας και παίρνουν μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις.

Μάλιστα τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη του Κατάρ, όπως προβλέπεται από την συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών, θα είναι πλήρως εξοπλισμένα και θα πραγματοποιούν κοινές επιχειρήσεις «κατά των κοινών εχθρών» αν αυτό χρειαστεί.

Έτσι υπάρχει ενθουσιασμός στην Τουρκία. Η πλευρά τους τονίζει πως δεν θα αγοράσουν απλά Rafale όπως έκανε η Ελλάδα. Αλλά θα εκπαιδευτούν με τις αντίστοιχες δυνάμεις που έχει το Κατάρ.

Έτσι θα μπορούν να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα Rafale τα οποία θα αγοράσει η χώρα μας από την Γαλλία.