ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Περίγελος ο Ερντογάν απο την αντιπολίτευση λόγω Μπάιντεν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δέχθηκε τα... πυρά της αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της θέσης του Τζο Μπάιντεν.
Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δέχθηκε τα… πυρά της αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της θέσης του Τζο Μπάιντεν.

Ελληνοτουρκικά: Ο Τζο Μπάιντεν αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων!.

Η Τουρκία εξαπέλυσε τις απειλές της, μέσω του εκπροσώπου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όμως η αργοπορημένη αυτή αντίδραση του, προκάλεσε τη αντίδραση της αντιπολίτευσης στην Τουρκία.

«Μπάιντεν γνωριζόμαστε από τα παλιά εγώ και εσύ, έχουμε άλλη σχέση, πάμε να μιλήσουμε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ» ήταν το κεντρικό μήνυμα του τούρκου προέδρου.

Έτσι ο ηγέτης της κεμαλικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιντσάρογλου τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Μπάιντεν έβγαλε την ανακοίνωση (για την Αρμενική Γενοκτονία) και ο Ερντογάν σιώπησε για τρεις μέρες και τα τρολ του Ερντογάν στα κοινωνικά δίκτυα έλεγαν ‘’έι Κιλιντσάρογλου, να δούμε τι θα πεις’’… Είχαν προσδοκίες, καθώς γι’ αυτούς ο Ερντογάν είναι παγκόσμιος ηγέτης, λιοντάρι. Ο Ερντογάν βρυχάται και τον ακούν όλοι, και θα τον ακούσουν… Μίλησε ο Ερντογάν, όμως αντί για λιοντάρι ακούστηκε ένα νιαούρισμα γάτας».

Όλα αυτά σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κωστίδη. Επίσης δηλώσεις έκανε και ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί που είναι κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν και τον επηρεάζει: «Χάνουμε το χρόνο μας στο ΝΑΤΟ να ενεργοποιήσουμε άμεσα τους S-400 να ζητήσουμε τα λεφτά μας για τους F-35.

Οι χώρες που νομίζουμε ότι είναι φιλικές και χάνουμε το χρόνο μας μαζί τους έχουν ως πραγματικό στόχο μέσα στο ΝΑΤΟ η Τουρκία να σκύψει το κεφάλι».

Όλα αυτά ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα γίνει από την ελληνική κυβέρνηση για να μην υπάρχει και πάλι «θερμό» καλοκαίρι στο Αιγαίο, όπως το 2020, με την Αθήνα να έχει τονίσει πως επιθυμεί το διάλογο με προϋποθέσεις όμως.

Lockdown: Έρχεται κατάργηση του SMS – Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες (vid)

Ελληνοτουρκικά – Φοβούνται πλέον οι Τούρκοι: «Υπήρξε ποτέ ξανά τέτοια πρόκληση από την Ελλάδα;»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ