ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Πήρε εντολή για πόλεμο το Πολεμικό Ναυτικό μας, έκαναν πίσω οι Τούρκοι – Το άγνωστο επεισόδιο

Έτοιμο για πόλεμο ήταν την Τετάρτη το Πολεμικό Ναυτικό μας, που παρατάχθηκε σε θέση μάχης έξω από το Καστελόριζο και τη νήσο Ρω. Οι προκλήσεις των Τούρκων με το Oruc Reis είναι συνεχόμενες και κορυφώθηκαν την Τετάρτη με διάφορα γνωστά και άγνωστα επεισόδια, τα οποία έφεραν πολύ κρίσιμες στιγμές στο Αιγαίο σκηνικό πολέμου. Σύμφωνα με...
Ελληνοτουρκικά: Πήρε εντολή για πόλεμο το Πολεμικό Ναυτικό μας, έκαναν πίσω οι Τούρκοι – Το άγνωστο επεισόδιο

Έτοιμο για πόλεμο ήταν την Τετάρτη το Πολεμικό Ναυτικό μας, που παρατάχθηκε σε θέση μάχης έξω από το Καστελόριζο και τη νήσο Ρω.

Οι προκλήσεις των Τούρκων με το Oruc Reis είναι συνεχόμενες και κορυφώθηκαν την Τετάρτη με διάφορα γνωστά και άγνωστα επεισόδια, τα οποία έφεραν πολύ κρίσιμες στιγμές στο Αιγαίο σκηνικό πολέμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, το Oruc Reis έφτασε στα 6,5 ναυτικά μίλια από τη νήσο Ρω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει συναγερμός στο Πολεμικό Ναυτικό.

Τουρκία: Φτιάχνει στρατό από καμικάζι drones η Άγκυρα

Έτσι, λοιπόν, αμέσως δόθηκε εντολή, όλες οι δυνάμεις να παραταχθούν στα 6 ναυτικά μίλια έξω από τη νήσο Ρω αλλά και από το Καστελόριζο.

Οι ελληνικές φρεγάτες, οι πυραυλάκατοι και οι ΟΥΚάδες προστάτευαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα και ήταν έτοιμα για σύγκρουση σε περίπτωση, που οι Τούρκοι, το Oruc Reis δηλαδή και οι φρεγάτες, που το συνοδεύουν κάνουν το… λάθος.

Το «καυτό» αυτό επεισόδιο είχε αίσιο τέλος αφού οι Τούρκοι έκαναν πίσω και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Τουρκία: 500 drone αυτοκτονίας απάντηση στα ελληνικά σχέδια για ισραηλινά καμικάζι drone

Σήμερα στο Sportime

Πλήρης επιβεβαίωση Sportime: 500 τουρκικά drone αυτοκτονίας απέναντι στην Ελλάδα

Ελληνικά υποβρύχια: Ούτε το καμάρι των Τούρκων ATR-72MPA δεν τα βρήκε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Πήρε εντολή για πόλεμο το Πολεμικό Ναυτικό μας, έκαναν πίσω οι Τούρκοι – Το άγνωστο επεισόδιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.