ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Συνεχίζει τις επιθέσεις στην Ελλάδα ο Ακάρ – «Να διδαχθούν από το 1922»

Συνεχίζει τις επιθέσεις προς την Ελλάδα ο Ακάρ και το παράκανε για ακόμα μία φορά.
Ελληνοτουρκικά: Συνεχίζει τις επιθέσεις στην Ελλάδα ο Ακάρ – «Να διδαχθούν από το 1922»

Ελληνοτουρκικά: Για ακόμα μία φορά ο Χουλούσι Ακάρ συνέχισε την προπαγάνδα του, κάνοντας επίθεση στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας τόνισε ότι η χώρα μας είναι αυτή που προκαλεί αστάθεια, σε μία Τουρκία που διαλύεται από μόνη της.

Μάλιστα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, τονίζοντας ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τη γειτονική χώρα, χάρη σε κοιτάσματα αερίου που ανακάλυψε.

Αυτό όμως δεν έχει εμποδίσει τις κατακόρυφες αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα και ειδικά στα ενοίκια των σπιτιών στις τουρκικές πόλεις.

Έτσι όπως είναι λογικό, στόχος του Ακάρ είναι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να στρέψει αλλού τον ενδιαφέρον, μιλώντας μάλιστα για το 1922.

«Δυστυχώς η Ελλάδα με τις προβοκατόρικες ενέργειες της αλλά και προβοκατόρικη ρητορική ενισχύει την αστάθεια. Συνεχίζει την επεκτατική και επιθετική πολιτική. Θυσιάζει την ευημερία και τα συμφέροντα του λαού της, υπέρ των συμφερόντων άλλων χωρών. Την πολιτική της ύπαρξη την χτίζει πάνω στην εχθρότητα ενάντια της Τουρκίας και κάθε ημέρα προκαλεί νέες εντάσεις.

Να μην βασίζονται σε αυτούς που πιστεύουν, και να διδαχθούν από την ιστορία δίχως να ξεχάσουν το 1922. Ως αποτέλεσμα, στην Κύπρο στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο είμαστε έτοιμοι σε διάλογο όμως δεν επιτρέψαμε και ούτε θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο» ήταν τα λόγια του.

Δείτε τα όσα ανέφερει ο αναποκριτής του ΣΚΑΪ:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.