Ελληνοτουρκικά: Ορατός ο κίνδυνος η Τουρκία να μείνει χωρίς ικανά μαχητικά αεροσκάφη λόγω των χειρισμών της Κυβέρνησης Ερντογάν.

Ορατός ο κίνδυνος η Τουρκία να μείνει χωρίς ικανά μαχητικά αεροσκάφη λόγω των χειρισμών της Κυβέρνησης Ερντογάν.

Ελληνοτουρκικά: Ακόμη και ο… πολύς Χουλουσί Ακάρ παραδέχθηκε δημοσίως πως η Τουρκία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την πολεμική αεροπορία της.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Άμυνας της γειτονικής παραδέχθηκε πως οι Ένοπλες δυνάμεις της χώρας του πρέπει να αποσύρουν πολλά F-16 καθώς έχει παρέλθει η διάρκεια ζωής τους.

Καταλαβαίνετει λοιπόν σε τι κατάσταση πρέπει να είναι αυτά τα μαχητικά αεροσκάφη, ώστε ακόμη και ο συνήθως προκλητικός και επιθετικός Ακαρ, ο οποίος αρέσκεται να κάνει δηλώσεις πολέμου κατά της Ελλάδας, να φτάνει σε τέτοια παραδοχή δημοσίως.

Άλλωστε πρόσφατα ο θρασύς Χουλουσί Ακάρ είχε κατηγορήσει την Ελλάδα ακόμη και γι αυτό, όπως; σας είχε ενημερώσει το Sportime.

Τώρα Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας σε συνέντευξή του παραδέχθηκε πως η Τουρκία σχεδίαζε να αποσύρει πολλά F-16, επειδή έχει λήξει η διάρκεια ζωής τους.

Ελληνοτουρκικά: Πριν από λίγες εβδομάδες ο Ακάρ απειλούσε την Ελλάδα επειδή εξοπλίζεται

Λόγω, όμως, της εξέλιξης με τα F-35 και της πρόσθεσης των ΗΠΑ να τα δώσουν στην Ελλάδα, οι Τούρκοι κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν χωρίς μαχητικά αεροσκάφη!

Αυτο την ώρα που η Ελλάδα θα είναι η 2η δύναμη στην Ευρώπη ως το 2030, όπως αναφέρουν ειδικοί πολεμικοί αναλυτές.

Από εκεί και πέρα η Τουρκία έχει ζητήσει από τι USA να αγοράσει F16 (αναμένει την απάντηση των Αμερικάνων), ωστόσο προκύπτει ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα για τη χώρα του Ερντογάν.

Το πώς θα μπορέσει να πληρώσει, από τη στιγμή που λίρα έχει υποτιμηθεί σημαντικά έναντι του δολαρίου και εκατομμύρια πολίτες της βρίσκονται σε κατάσταση εξαθλίωσης.

Ελληνοτουρκικά: Στον γκρεμό η τουρκική λίρα