Ελληνοτουρκικά: Στα... κρυφά μέσα στο σκοτάδι τουρκικά άρματα «Leopard-A4» πηγαίνουν στα Κατεχόμενα - Κάνει ότι δεν βλέπει η Ευρώπη!

Συνεχίζετε η αναταραχή στα Ελληνοτουρκικά θέματα καθώς η Τουρκία μεταφέρει κρυφά μέσα στο σκοτάδι τουρκικά άρματα «Leopard-A4» στα Κατεχόμενα!

Ελληνοτουρκικά: Έτοιμη να στήσει σκηνικό πολέμου είναι η Τουρκία, καθώς μετά την προκλητική της απόφαση να εκδιώξει το Nautical Geo από την Κυπριακή ΑΟΖ, μεταφέρει μέσα στη νύχτα, άρματα «Leopard-A4» προς τα Κατεχόμενα της Κύπρου!

Η γειτονική χώρα επιλέγει με αυτόν τον τρόπο να ανεβάσει για ακόμη μια φορά τους τόνους, αδιαφορώντας για τις όποιες φωνές υπάρχουν γύρω από την κίνηση της να στείλει δύο φρεγάτες και μια κορβέτα στη περιοχή όπου το Γαλλικό πλοίο Nautical Geo έκανε έρευνες για τον αγωγό EastMed.

Οι Τούρκοι που με την στάση τους, προκαλούν για ένα μεγάλο θερμό επεισόδιο, αυτή τη φορά επέλεξαν να μεταφέρουν στα κρυφά μέσω του πλοίου TCG İSKENDERUN (Α1600), στα κατεχόμενα, 8 άρματα τύπου «Leopard-A4», σε μια κίνηση που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με τα ερωτήματα να είναι πολλά αναφορικά με τον σκοπό που έχει η Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά: Στα... κρυφά μέσα στο σκοτάδι τουρκικά άρματα «Leopard-A4» πηγαίνουν στα Κατεχόμενα - Κάνει ότι δεν βλέπει η Ευρώπη!

Φυσικά αυτό που προξενεί εντύπωση είναι η για ακόμη μια φορά σιωπή της Ευρώπης που κάνει πως δεν βλέπει την προκλητική στρατηγική του Ταγίπ Ερντογάν, με τις σκέψεις να είναι πολλές αν αναλογιστεί κανείς πως τα συγκεκριμένα άρματα έχουν κατασκευαστεί από την Γερμανία και μάλιστα στο deal των δύο χωρών, υπάρχει η ρήτρα να επιχειρούν εκτός των συνόρων της Τουρκίας!