ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Τα ελληνικά Mirage 2005 κόβουν την ανάσα – Δεν είναι μόνο τα Rafale

Εντυπωσιακό βίντεο μέσα από το πιλοτήριο ενός Mirage 2000–5 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας
Ελληνοτουρκικά: Τα ελληνικά Mirage 2005 κόβουν την ανάσα – Δεν είναι μόνο τα Rafale

Ελληνοτουρκικά: Οι πιλότοι της 331 Μοίρας στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε τον κόσμο με τα δικά τους «μάτια».

Ένα εντυπωσιακό βίντεο μέσα από το πιλοτήριο ενός Mirage 2000–5 από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου το μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5 έκανε τους πάντες να παραμιλούν. Η θέα, όπως ήταν λογικό, ήταν επιβλητική, μέσα από το σχετικό βίντεο.

Η είσοδος στο κόκπιτ γίνεται με μια εξωτερική σκάλα και μετά την πρόσδεση ακολουθούν οι τελευταίες οδηγίες από το προσωπικό εδάφους. Οι σχετικές οδηγίες αφορούν διαδικασίες εγκατάλειψης, τη χρήση των οθονών του αεροσκάφους αλλά και το άνοιγμα και κλείσιμο της καλύπτρας.

Αφήνοντας πίσω την Τανάγρα, η πτήση επίδειξης πάνω από το Αιγαίο είναι καθηλωτική. Την ώρα της πτήσης, το Mirage 2000–5 συνοδεύεται από ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16.

Οι ελιγμοί, οι αλλεπάλληλες επιταχύνσεις του μαχητικού και οι περιστροφές γύρω από τον άξονά του εντυπωσιάζουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Τα ελληνικά Mirage 2005 κόβουν την ανάσα – Δεν είναι μόνο τα Rafale», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.