Ελληνοτουρκικά: Θα φτάσουμε στους λόφους της Αθήνας λέει Τούρκος πολιτικός

«Τους θυμίζουμε για άλλη μια φορά πώς έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη, για να συνέλθουν, ελπίζω», σημείωσε.

Ελληνοτουρκικά: Θα φτάσουμε στους λόφους της Αθήνας λέει ο Τούρκος πολιτικός Μουσταφά Ντεστίτσι, ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος της Μεγάλης Ενότητας (BBP).

«Εάν προσπαθήσουν να επιτεθούν στην Τουρκία για το αέριο, δεν θα τους ρίξουμε μόνο στη θάλασσα αυτή τη φορά. Τώρα θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και την Αθήνα. Θα κάνουμε βόλτα στους λόφους της», είπε ο Μουσταφά Ντεστίτσι.

Ο Τούρκος πολιτικός βρέθηκε στην Αδριανούπολη για να παραστεί σε κομματική εκδήλωση.

Κατά την ομιλία του αναφερόμενος στην ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας σχετικά με τις δραστηριότητες εξερεύνησης φυσικών πόρων, ο Πρόεδρος του κόμματος Μεγάλης Ενότητας (BBP) δήλωσε ότι είναι οικονομικά σημαντική για την Τουρκία η εξόρυξη αυτή.

«Ας ελπίσουμε ότι ενεργειακοί πόροι θα βρεθούν έως το 2025 και η οικονομία μας θα ανακουφιστεί πολύ», τόνισε.

Σύμφωνα με το Ντεστίτσι, η Αμερική από τη μια και η Ευρώπη, η Ρωσία και η Ελλάδα από την αλλη, προσπαθούν να καταπνίξουν την Τουρκία».

Ο Ντεστίτσι τόνισε πως η Ελλάδα δεν «μπορεί να το τολμήσει μόνη της» σε έναν πόλεμο με την Τουρκία αλλά θα «κρυφτεί» πίσω από την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

«Τους θυμίζουμε για άλλη μια φορά πώς έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη υπό την ηγεσία του Ατατούρκ, για να συνέλθουν, ελπίζω», σημείωσε.

«Δεν πρέπει (οι Έλληνες) να εμπιστεύονται τις ΗΠΑ που δημιουργούν βάση στην Αλεξανδρούπολη και τη Γαλλία που τους δίνει αεροπλάνα και πλοία. Αν προσπαθήσουν να επιτεθούν ξανά στην Τουρκία λαχανιάζοντάς τους, αυτή τη φορά όχι μόνο θα τους ρίξουμε στη θάλασσα. Με την άδεια του Αλλάχ θα καταλάβουμε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Αθήνα», τόνισε, σημειώνει το sozcu.com.