Ελληνοτουρκικά: Θα πάρει το Ρίσκο μιας «Γενικευμένης Σύγκρουσης» ο Στρατηγός Ακάρ;


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ελληνοτουρκικά: Θα πάρει το Ρίσκο μιας «Γενικευμένης Σύγκρουσης» ο Στρατηγός Ακάρ;


Ελληνοτουρκικά: Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος έχει αφήσει να εννοηθεί οτι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται ένα θερμό Επεισόδιο στη περιοχή της «ΝΑVΤΕΧ» να παραμείνει μόνο «Θερμό» και όχι σε γενικευμένη Σύγκρουση !

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει η πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και της Κυβέρνησης (Αν έχει στρατηγικό σχέδιο απάντησης. Εκτιμούμε πως απλά το πάει βλέποντας και κανόνας). Αλλά ο Στρατηγός δεν πρόκειται να το καταπιεί και μάλιστα αμάσητο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναύαρχος Φενέκος: «Που, πως και γιατί πρέπει να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια σήμερα κιόλας»

Ο Σχεδιασμός του Χάρτη Έρευνας και διάσωσης  δεν είναι τυχαίος ,ούτε η εξαγγελία είναι τυχαία, αλλά από ότι φαίνεται και όπως όλα δείχνουν οι Τούρκοι θέλουν να νομιμοποιήσουν μια ενδεχόμενη αντίδραση που θα προβούν όταν αποφασίσει η Ελλάδα να αντιδράσει!

Ο Χάρτης έρευνας Διάσωσης  έχει στόχο να δώσει στην Τουρκία το δικαίωμα να επέμβει αν η Ελλάδα αντιδράσει όταν δεν θα μπορεί να κάνει πίσω. Οι Θέσεις και οι Κινήσεις των Τουρκικών Γεωτρύπανων αυτό δείχνουν και δεν φαίνεται να αλλάζουν.

Οι Τουρκικές τράτες που φτάνουν στο Ηραίο της Σάμου χωρίς το Λιμενικό Σώμα -ακόμη και σήμερα  λόγω του νόμου του Σύριζα-  να μπορεί να συλλάβει το πλήρωμα και ούτε να κατασχέσει τα Σκάφη. Με την εξαγγελία του νέου Χάρτη Έρευνας και Διάσωσης θα τους δώσει και νομικό έρεισμα!

Απλά θα επεμβαίνουν «νόμιμα» πια τα Τουρκικά Πολεμικά και Σκάφη του Τούρκικου Λιμενικού & σε Ελληνικές Περιοχές !!

Όμως αν η Ελλάδα επιλέξει πάλι τρόπο της Ε.Ε να πάει δηλαδή να κλαφτεί στον Μισέλ την Μέρκελ και στον Μακρόν, το παιχνίδι έχει χαθεί πριν καν αρχίσει!

«Κανείς δεν πρόκειται να έρθει να σε βοηθήσει αν εσύ δεν έχεις σκοπό να Ματώσεις για το δίκιο σου».

Πηγή veteranos.gr

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news