ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Θα την πατήσουν πάλι οι Τούρκοι όπως με το Λήμνος και το Κεμάλ Ρέις – Απορούν τα ελληνικά πληρώματα με το πόσο λίγα ξέρουν

Οι Τούρκοι χειριστές προβαίνουν σε συνεχόμενα λάθη, τα οποία κάνουν ακόμα και τα ελληνικά πληρώματα να απορούν.
Ελληνοτουρκικά: Θα την πατήσουν πάλι οι Τούρκοι όπωας με το Λήμνος και το Κεμάλ Ρέις - Απορούν τα ελληνικά πληρώματα με το πόσο λίγα ξέρουν

Ελληνοτουρκικά: Θα την πατήσουν πάλι οι Τούρκοι όπως με το Λήμνος και το Κεμάλ Ρέις αφού φαίνεται πως δεν έχουν βάλει μυαλό και κάνουν λάθη αρχαρίων στη θάλασσα.

Ένα ακόμα περιστατικό τουρκικής προκλητικότητας καταγράφηκε στο Αιγαίο, με τουρκική ακταιωρό να προσπαθεί να εμποδίσει τον πλου ελληνικού περιπολικου πλοίου του Λιμενικού, το οποίο βρίσκονταν στην περιοχή, κοντά στο φαρμακονήσι, παρακολουθωντας την δραστηριότητα Τούρκων ψαράδων.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr, με την λήψη να έχει γίνει από το πλήρωμα του ελληνικού περιπολικού πλοίου του Λιμενικού, η τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κοντά στο ελληνικό πλοίο.

Ελληνοτουρκικά: Θα την πατήσουν πάλι οι Τούρκοι όπως με το Λήμνος και το Κεμάλ Ρέις – Απορούν τα ελληνικά πληρώματα με το πόσο λίγα ξέρουν

Μάλιστα, από των λίγων δευτερολέπτων βίντεο φαίνεται πως οι Τούρκοι δεν… έχουν μάθει το πάθημά τους με τον παρολίγο εμβολισμό της τουρκικής φρεγάτας Κεμάλ Ρέις, όταν πριν από δύο καλοκαίρια επιχείρησε να κάνει το ίδιο στην ελληνική φρεγάτα Λήμνος.

Οι Τούρκοι χειριστές προβαίνουν σε συνεχόμενα λάθη, τα οποία κάνουν ακόμα και τα ελληνικά πληρώματα να απορούν για την συμπεριφορά των Τούρκων συναδέλφων τους, διερωτώμενοι πλέον ξεκάθαρα για την επάρκειά τους.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη τουρκική πρόκληση ανήμερα των Θεοφανίων – Αμφισβητούμενη η Γαύδος!

Κύπρος: Έρχεται απάντηση στον Ερντογάν και τους τουρκικους βαλλιστικούς πυραύλους από το Ισραήλ;

Ολυμπιακός: Πολλά ακούν, κρατούν μικρό καλάθι για Σισέ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ