ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Το πρώτο ελληνικό υποβρύχιο και η απάντηση της Τουρκίας – Καταστροφικές οι συνέπειες

Καταστροφικές οι συνέπειες στην πρώτη προσπάθεια της Τουρκίας να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ελλάδας αλλά και της Αθήνας να βάλει νέα τεχνολογία.
Ελληνοτουρκικά: Το πρώτο ελληνικό υποβρύχιο και η απάντηση της Τουρκίας

Ελληνοτουρκικά: Το πρώτο ελληνικό υποβρύχιο και η απάντηση της Τουρκίας που όπως και τώρα κυνηγούσε την Ελλάδα η οποία έβλεπε μπροστά.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1880, το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, θέλοντας να παραμείνει μέσα στις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής αλλά και να διατηρήσει το αξιόμαχο του Στόλου, είναι από τα πρώτα ναυτικά στον κόσμο που επιθυμεί να εντάξει στη δύναμή του ένα Υποβρύχιο σκάφος.

Πρόκειται για το “NORDENFELT-I“. Κατασκευασμένο στο Ekensberg της Σουηδίας, βασισμένο στα σχέδια του Άγγλου κληρικού George Garrett και χρηματοδοτούμενο από τον Σουηδό κατασκευαστή όπλων Thorsten Nordenfelt, από τον οποίο έλαβε και το όνομά του.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ