ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Βγηκαν τα Heron στα σύνορα και καταγράφουν τα πάντα – Θα στείλουν Bayraktar οι Τούρκοι;

Tα Heron έχουν 16 ώρες αυτονομία και η εικόνα που μεταδίδουν λαμβάνεται σε πραγματικό χρόνο από αρχηγείο του ελληνικού Λιμενικού, το ΓΕΕΘΑ, αλλά και την Frontex
Ελληνοτουρκικά: Βγηκαν τα Heron στα σύνορα και καταγράφουν τα πάντα

Ελληνοτουρκικά: Βγηκαν τα Heron στα σύνορα σε Ιονιο και Αιγαίο και καταγράφουν τα πάντα ενώ άγνωστο παραμένει αν στείλουν Bayraktar οι Τούρκοι στο Αιγαίο ως απάντηση.

Τα ελληνικά Heron από το Iσραήλ έχουν πιάσει για τα καλά… δουλειά στα ελληνικά θαλάσσια σύνορα σε Αιγαίο και Ιώνιο.

Πετώντας στα 13.000 ποδια τα Heron καταγράφουν τα πάντα, με τα υψηλής τεχνολογίας συστήματά τους, ελέγχοντας τι συμβαίνει στα ελληνικά σύνορα.

Ελληνοτουρκικά: Βγηκαν τα Heron στα σύνορα και καταγράφουν τα πάντα

Ενδιαφέρον έχει η αντίδραση της Τουρκίας, η οποία η αλήθεια είναι πως είχε συνηθίσει να… παίζει μόνη της στο πεδίο των drone στο Αιγαίο.

Θα στείλουν οι Τούρκοι Bayraktar στην περιοχή που πετά το Heron;

Να σημειωθεί πως τα Heron έχουν 16 ώρες αυτονομία και η εικόνα που μεταδίδουν λαμβάνεται σε πραγματικό χρόνο από αρχηγείο του ελληνικού Λιμενικού, το ΓΕΕΘΑ, αλλά και την Frontex.

Tην ίδια ώρα, οι Τούρκοι αρμόδιοι διαπίστωναν ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να μπορέσει το τουρκικό υποβρύχιο να γίνει επιχειρησιακό.

Άνθρωπος με γνώση του θέματος, έλεγε στα geostratigika.gr ότι οι δοκιμές του τουρκικού ναυπηγείου αναμένεται να διαρκέσουν 1 με 1 1/2 χρόνο, ενώ μετά θα χρειαστεί άλλος ένας χρόνος δοκιμών από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό ώστα τα πληρώματα να μάθουν το νέο υποβρύχιο και τα συστήματά του.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Νέα ολομέτωπη επίθεση Ακάρ – «Να ξυπνήσουν οι Έλληνες»

Πίρι Ρέις: Το τούρκικο ΣΟΚ με το νέο «αόρατο» τουρκικο υποβρύχιο που βγήκε για δοκιμές – Τι διαπίστωσαν

Μάγια Μπουντάνοκ: Η πανέμορφη Ρωσίδα επταθλήτρια έβαλε φωτογραφία στο Instagram που έκανε χαμό – Τώρα μπορεί κανείς να τη δει

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ