×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελληνοτουρκικά – Βίντεο σοκ: Τούρκοι στρατιώτες έψαχναν περάσματα στον Έβρο!


Διονύσης Αντωνέλλος

Ελληνοτουρκικά – Βίντεο σοκ: Τούρκοι στρατιώτες έψαχναν περάσματα στον Έβρο!


Το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου Έλληνες συνοριοφύλακες στον Έβρο αντίκρισαν Τούρκους στρατιώτες να δείχνουν σημεία του ποταμού σε άνδρες με πολιτικά.

Σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, το περιστατικό έγινε στην περιοχή Γεμιστή, όταν άνδρες των ελληνικών Αρχών είδαν από το παρατηρητήριο στην απέναντι πλευρά, στην Τουρκία, να υπάρχει κινητικότητα.

Παρατήρησαν ύποπτα βαν, όμοια με αυτά που αποβιβάζουν στον Έβρο μετανάστες οι οποίοι επιχειρούν να περάσουν παράνομα σε ελληνικό έδαφος. Άμεσα στην ελληνική πλευρά σήμανε συναγερμός, με τα περίπολα της συνοριοφυλακής να εντοπίζουν τους πέντε άνδρες, που ήταν οπλισμένοι, να είναι στην όχθη του ποταμού με άλλους τέσσερις άνδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προς ολική σύγκρουση Παρίσι-Άγκυρα: Γάλλος βουλευτής ζητά αποπομπή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ και κυρώσεις!

Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των Ελλήνων συνοριοφυλάκων, οι Τούρκοι εξαφανίστηκαν. Από την ελληνική πλευρά δεν αποκλείεται να επρόκειτο για διακινητές που αναζητούσαν περάσματα στον ποταμό, ενώ αυτό το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο.

Αρκετά παρόμοια περιστατικά, με περίεργες και ύποπτες επαφές των Τούρκων με ανθρώπους που κάνουν παράνομη διακίνηση και θέλουν να περάσουν άτομα στην Ελλάδα να έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: pentapostagma.gr

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras