ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Ζόρια για τον Ερντογάν – Ακραίο τρολάρισμα από τον Ιμάμογλου

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα σε Ερντογάν και Ιμάμογλου - Ακραίο τρολάρισμα από τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης
Ελληνοτουρκικά: Ζόρια για τον Ερντογάν - Ακραίο τρολάρισμα από τον Ιμάμογλου

Μπορεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επικεντρώνεται στις προκλήσεις στα ελληνοτουρκικά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι όλα λυμένα για τον ίδιο στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Σπασμωδικές κινήσεις όπως το παραλήρημα για τη Θράκη, δεν μπορούν να απαντήσουν επικοινωνιακά στο τρολάρισμα του μεγάλου αντιπάλου του τούρκου προέδρου στις επερχόμενες εκλογές, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Ελληνοτουρκικά: Ζόρια για τον Ερντογάν – Ακραίο τρολάρισμα από τον Ιμάμογλου

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου αποφάσισε να «τρολάρει» τον Ερντογάν λέγοντας ότι η Κωνσταντινούπολη έχει ήδη αλλάξει πορεία.

Η ατάκα αυτή από τον Ιμάμογλου αφορούσε ασφαλώς την τελευταία χρονικά συγκέντρωση του Ερντογάν στη Πόλη, κατά την οποία μπορεί να μάζεψε περίπου 25.000 λαού, όμως δεν συγκρίνεται σε τίποτα ο αριθμός, με τις παλαιότερες ομιλίες του τούρκου προέδρου.

Έτσι, ο Ιμάμογλου δήλωσε ότι «ο Ερντογάν κάποτε συγκέντρωνε εκατομμύρια κόσμου, τώρα μαζεύει 25.000 άτομα και μιλάει για μεγάλη συγκέντρωση».

Η πολιτική κόντρα Ερντογάν – Ιμάμογλου καλά κρατεί στη γειτονική Τουρκία και αναμένεται να κορυφωθεί τους επόμενους μήνες, όσο πλησιάζουν οι εκλογές, εκεί όπου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια το τι θα συμβεί καθώς ο νυν πρόεδρος της Τουρκίας δείχνει να παίρνει και πάλι κεφάλι στις δημοσκοπήσεις.

Το τρομοκρατικό χτύπημα όμως στην Οδό Ιστικλάλ μοιάζει ικανό να ανατρέψει τα πάντα, με τις δύο πλευρές να ρίχνουν ευθύνες η μια στην άλλη.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ