ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικός πόλεμος στις εκθέσεις Άμυνας – DEFEA Vs IDEF’23

Πόλεμος... αμυντικών βιομηχανιών και στα ελληνοτουρκικά.
Ελληνοτουρκικός πόλεμος στις εκθέσεις Άμυνας – DEFEA Vs IDEF’23

Ελληνοτουρκικός πόλεμος στις εκθέσεις Άμυνας με την ελληνική DEFEA να διεξάγεται στις ίδιες ημερομηνίες με την τουρκική IDEF’23.

Πόλεμος… αμυντικών βιομηχανιών και στα ελληνοτουρκικά, αφού φαίνεται πως και οι αμυντικές βιομηχανίες μπαίνουν στην εξίσωση της ελληνοτουρκικής έντασης.

Η IDEF, που διοργανώνεται από την Τουρκία κάθε 2 χρόνια και παρουσιάζεται ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αμυντικής βιομηχανίας στην περιοχή, θα πραγματοποιηθεί φέτος μεταξύ 9 και 12 Μαΐου 2023.

Ελληνοτουρκικός πόλεμος στις εκθέσεις Άμυνας – DEFEA Vs IDEF’23

Την ίδια ώρα και η ελληνική πλευρά, από την άλλη, διοργανώνει την DEFEA στις 9-11 Μαΐου 2023.

«Οι ημερομηνίες που έχει ορίσει η Ελλάδα για την DEFEA συμπίπτουν ακριβώς με τις ημερομηνίες που ανακοίνωσε η Τουρκία για το IDEF’23, που διεξάγεται εδώ και χρόνια τον Μάιο. Κανονικά, καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι ημερομηνίες των εκθέσεων στην ίδια κατηγορία δεν αλληλεπικαλύπτονται», αναφέρει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

«Χρυσός χορηγός της Έκθεσης DEFEA’23 είναι η ευρωπαϊκή εταιρεία κατασκευής πυραύλων και πυρομαχικών MBDA. Η εταιρεία MBDA πούλησε περισσότερα από 500 εκατομμύρια πυρομαχικά στην Ελλάδα πέρυσι», τονίζεται.

Airbus (Γαλλία), Atlas Elektronik (Γερμανία), BAE Systems (ΗΠΑ), Bell (ΗΠΑ), Boeing (ΗΠΑ), Damen (Ολλανδία), Dassault Aviation (Γαλλία), Elbit Systems (Ισραήλ), Fincantieri (Ιταλία), FN HERSTAL (Βέλγιο), General Atomics (ΗΠΑ), IAI (Ισραήλ), Lockheed Martin (ΗΠΑ), MBDA (Γαλλία), Naval Group (Γαλλία), PRATT & WHITNEY (ΗΠΑ), ROSOBORONEXPORT (Ρωσία) είναι μερικές από τις εταιρείας που θα συμμετάσχουν στην τουρκική έκθεση, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Καταρρέει στους νέους ο Ερντογάν – Τρίτος με μόλις 15%!

Φρεγάτες: Είδαν οι Τούρκοι τι κάνουν οι ελληνικές Belharra και τρέχουν να πάρουν Type 23

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικός πόλεμος στις εκθέσεις Άμυνας – DEFEA Vs IDEF’23», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.