ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Έλον Μασκ: Το Twitter τον αποθεώνει για το «Constantinople»

Στα κορυφαία τρεντ το «Constantinople», μετά την χρησιμοποίησή του από τον Έλον Μασκ σε ανάρτησή του.
Στα κορυφαία τρεντ το «Constantinople», μετά την χρησιμοποίησή του από τον Έλον Μασκ σε ανάρτησή του. Τον αποθεώνουν οι Έλληνες.

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στο Twitter, μετά την ανάρτηση που έκανε ο Έλον Μασκ για την Πολη την οποία αποκαλεί Κωνσταντινούπολη.

Ο ισχυρός άνδρας της πλατφόρμας του Twitter, δημοσίευσε ένα σκίτσο με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και αναφορά στον θρύλο της Κερκόπορτας. Μάλιστα στο σκίτσο αυτό σημειώνεται η λέξη Κωνσταντινούπολη, για την ακρίβεια στα αγγλικά, Constantinople.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η κίνηση αυτή του Έλον Μασκ (και με δεδομένο ότι έχει 98,6 εκατομμύρια ακολούθους στην πλατφόρμα του) προκάλεσε χιλιάδες σχόλια, με τους Τούρκους να γίνονται… Τούρκοι από την οργή τους και τους Έλληνες να αποθεώνουν τον Νοτιοαφρικανό επιχειρηματία.

Μάλιστα στο ελληνικό Twitter τη λέξη Constantinople ήταν στις πιο τρεντ για πολλές ώρες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για το θέμα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ