×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ένοπλες Δυνάμεις: Ασταμάτητη η φρεγάτα Λήμνος στα ανοιχτά της Λιβύης – Eλέγχει για τουρκικά όπλα


Διονύσης Αντωνέλλος

Ένοπλες Δυνάμεις: Ασταμάτητη η φρεγάτα Λήμνος στα ανοιχτά της Λιβύης – Eλέγχει για τουρκικά όπλα


Ένοπλες Δυνάμεις: Ασταμάτητη η ελληνική φρεγάτα Λήμνος, συμμετέχει στην επιχείριση IRINI για την επιβολή του εμπάργκο όπλων στην Λιβύη.

Η Λήμνος πραγματοποίησε την Κυριακή έλεγχο στο σημαίας Λιβερίας και γενικού φορτίου Sigma, το οποίο κατευθύνονταν από το ουκρανικό λιμάνι του Μπερντιάνσκ στο λιβυκό λιμάνι της Μισράτα.

Η φρεγάτα Λήμνος μετά τη επακούμβηση της τουρκικής φρεγάτας Reis συνεχίζει ασταμάτητα την παρουσία της στην Ανατολική Μεσόγειο συμμετέχοντας σε νατοϊκές ασκήσεις και επιχειρήσεις.

Οι Τούρκοι μετά την επακούμβηση της φρεγάτας Λήμνος με το Kemal Reis και την τεράστια τρύπα που άφησε το ελληνικό πλοίο στο τούρκικο, «εξαφάνισαν» το καμάρι του τουρκικού στόλου στέλνοντάς το στον κόλπο της Αμμοχώστου, με την δικαιολογία πως θα συνόδευε το τουρκικό ερευνητικό Barbaros.

Στην ουσία οι Τούρκοι ήθελαν να διώξουν το πλοίο από την περιοχή για να βρουν χρόνο να το επισκευάσουν επιφανειακά εν πλω.

Όντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόχειρη επισκευή του πλοίο έγινε εν πλω, με το συνεργείο των τεχνικών ναυπηγικής να σπεύδει με σκάφος από ιδιωτικό ναυπηγείο στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Sportime News