ΤΩΡΑ 11:19 • Ερντογάν: Σύμβουλός του απειλεί με καταρρίψεις ελληνικών μαχητικών αν ξαναπεράσουν πάνω από το Τσεσμέ 11:17 • Ομπαμεγιάνγκ: «Είχα στο μυαλό μου την ευκαιρία μου με τον Ολυμπιακό» 11:14 • Κορονοϊός: Έναν χρόνο πριν ο Κικίλιας ανακοίνωνε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα- «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι» 11:14 • Βατόπουλος-Βόμβα: «Μπορεί να έρθουν και άλλα μέτρα εκτός από το lockdown» (vid) 11:11 • Σβάρνας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Με καθαρό μυαλό και σίγουροι για νίκη στο ντέρμπι» (vid) 11:00 • Λιγνάδης: Μεταφέρεται στις φυλακές της Τρίπολης! Sportime Latest News

Επιβεβαίωση Sportime από τους Τούρκους: Η Ελλάδα οπλίζει τα T 6A κατά των Bayraktar


Διονύσης Αντωνέλλος

Επιβεβαίωση Sportime από τους Τούρκους: Η Ελλάδα οπλίζει τα T 6A κατά των Bayraktar


Επιβεβαίωση Sportime από τους Τούρκους: Ο προγραμματισμός για να αρχίσουν τα σχέδια κατάρριψης των τουρκικών drone Bayraktar έχει φτάσει σε τελικό στάδιο με την συμβολή και των Ισραηλινών.

Η Ελλάδα, μετά την τουρκική επιθετικότητα και την χρήση όλο και περισσότερο των οπλισμένων τουρκικών drone Bayraktar στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας, οδηγήθηκε στην απόφαση να σχεδιάσει άμεσα τρόπους αντςιμετώπισής τους.

Oruc Reis: Oπλίζουμε 20 Τ-6Α για να ρίχνουν τα τουρκικά drones

Ένας από αυτούς του τρόπους είναι και ο οπλισμός των ελαφρών εκπαιδευτικών αεροσκαφών Τ-6Α Texan II, έγραφε το sportime.gr ήδη από τις 12/10.

H ελληνική αεροπορία διαθέτει 45 Τ-6Α στην Καλαμάτα, εκ των οποίων τα 20 έχουν δυνατότητα να φέρουν πολυβόλα των 0,50 ιντσών, τύπου ΗΜP-400

Το T-6A Texan II είναι ιδανικό ως πλατφόρμα για την κατάρριψη των τουρκικών UAV αφού δεν θα χρειάζεται η Ελλάδα να απογειώνει F-16 όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Τώρα οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του Sportime, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα οπλίσει 20 Τ-6Α με την εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων να γίνεται στην Κρήτη από Ισραηλινούς.

Ρώσοι: H Ελλάδα θα πάρει τα F-35 – Αποκαλύπτουν το σχέδιο των ΗΠΑ

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, τα Τ-6Α είναι πιο γρήγορα από τα Bayraktar και θα βάλουν δύσκολα στην Άγκυρα.

Επιβεβαίωση Sportime από τους Τούρκους: Ο προγραμματισμός για να αρχίσουν τα σχέδια κατάρριψης των τουρκικών drone Bayraktar έχει φτάσει σε τελικό στάδιο με την συμβολή και το Ισραηλινών.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras