ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Έρχεται πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας – Πώς θα ξεκινήσει – Το αποκαλύπτουν οι Τούρκοι

«Πύραυλος "κατά λάθος" πλήττει τουρκικό πολεμικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα! - Ξεσπά τουρκο-ρωσικός πόλεμος. Θα το δοκιμάσουν αυτό!»
Έρχεται πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας – Πώς θα ξεκινήσει – Το αποκαλύπτουν οι Τούρκοι

Έρχεται πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας όπως αποκαλύπτει στενός συνεργάτης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Πύραυλος “κατά λάθος” πλήττει τουρκικό πολεμικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα! – Ξεσπά τουρκο-ρωσικός πόλεμος. Θα το δοκιμάσουν αυτό! – Δεν θα χύσουμε αίμα για την ευημερία της Ευρώπης!», αναφέρει ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ, της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak και στενός συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Έρχεται πόλεμος Ρωσίας - Τουρκία - Το αποκαλύπτουν οι Τούρκοι

«Από την ημέρα που μπήκαμε στην Ανατολία, από τότε που αντιμετωπίσαμε το Βυζάντιο, αυτή η μοίρα δεν άλλαξε ποτέ. Αντιμετωπίζουμε ακόμα το Βυζάντιο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Καραγκιούλ.

«Από τότε, δεν εγκατέλειψαν ποτέ το όνειρό τους να μας διώξουν από την Ανατολία», συμπληρώνει.

«Τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) δεν υπάρχουν πλέον. Δεν υπάρχουν πλέον διεθνείς θεσμοί. Δεν υπάρχουν πλέον διεθνείς συμβάσεις που περιορίζουν τις χώρες. Η Δύση δεν έχει πλέον μια μονομερή παγκόσμια τάξη. Ο κόσμος χωρίστηκε σε Ανατολή και Δύση. Δεν υπάρχει επιστροφή για αυτό.», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον Καραγκιούλ, η πιο «σημαντική ατζέντα των ΗΠΑ και της Ευρώπης είναι να οδηγήσουν την Τουρκία στον πόλεμο. Να σταματήσει η Ρωσία με τη μεγαλύτερη δύναμη του ΝΑΤΟ μετά τις ΗΠΑ».

Επομένως, πρέπει να μετατρέψουν «τον πόλεμο από πόλεμο της Ουκρανίας σε πόλεμο της Μαύρης Θάλασσας».

«Γνωρίζουν ότι μόλις το πετύχουν αυτό, θα είναι σχεδόν αδύνατο για την Τουρκία να μείνει εκτός πολέμου», υπογραμμίζει.

«Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη σχεδιάζουν έναν πόλεμο Τουρκίας-Ρωσίας που ξεκινά από τη Μαύρη Θάλασσα και εκτείνεται στον Καύκασο. Αυτό είχαν ήδη στο μυαλό τους πριν από την έναρξη του ουκρανικού πολέμου. Κάνουν τον δρόμο τους βήμα βήμα. Εάν δεν μπορέσουν να σταματήσουν τη Ρωσία στην Ουκρανία, θα ασκήσουν μεγάλη πίεση στην Τουρκία . Αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον», σημειώνει.

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, «εάν η Δύση συγκρατήσει, σταματήσει και αποθαρρύνει τη Ρωσία, θα στραφεί στην Τουρκία ως δεύτερο βήμα. Θα κινητοποιήσει όλους τους μηχανισμούς για την εξάλειψη της Τουρκίας».

Έρχεται πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας – Πώς θα ξεκινήσει – Το αποκαλύπτουν οι Τούρκοι

Διαβάσε επίσης:

Tουρκία: Αkinci με πυραύλους κατά πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο

Ουκρανία: Έδειχναν τα πτώματα από πολίτες live και ένας ζωντάνεψε – Προπαγάνδα κατά των Ρώσων;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας – Πώς θα ξεκινήσει – Το αποκαλύπτουν οι Τούρκοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.