ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ερντογάν: Έφτασε να επαιτεί την ψήφο των Τούρκων – Μέχρι και τα τουρκικά ΜΜΕ το λένε

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ερντογάν εκλιπαρεί για να τον ψηφίσουν».
Ερντογάν: Έφτασε να επαιτεί την ψήφο των Τούρκων – Μέχρι και τα τουρκικά ΜΜΕ το λένε

Οτιδήποτε μπορεί προκειμένου να κρατηθεί στον «θρόνο» του προέδρου της Τουρκίας, κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα όπως σημειώνει και ο τουρκικός Τύπος ο 70χρονος πολιτικός έφτασε μέχρι να συγκρίνει τον εαυτό του με κρεμμύδια, αλλά  και να τραγουδάει»

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις δηλώσεις και τις πράξεις του Ερντογάν κατακρίνει μέρος των τουρκικών ΜΜΕ, με τον παρουσιαστή του FOX TV, Φατίχ Πορτακάλ, να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι εκλιπαρεί για να τον ψηφίσουν και ότι «έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τον εαυτό του με τα κρεμμύδια και να τραγουδάει»:

«Ο Ερντογάν είπε πως ‘δεν θα με θυσιάσετε για λίγες πατάτες και κρεμμύδια’. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ποια είναι η επόμενη πρόταση; ‘Σας εκλιπαρώ, ψηφίστε με’. Ναι, αυτό είναι διότι είναι στρυμωγμένοι, σε δύσκολη θέση. Διότι δεν τα κατάφεραν και τώρα, τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να λένε ‘εσύ είσαι τρομοκράτης, εσύ είσαι προδότης’. Για να δείτε σε πόση δύσκολη θέση βρίσκεται ολόκληρος πρόεδρος, ανεβαίνει στο βήμα και τραγουδάει. Είμαστε μια τέτοια χώρα που έχουμε τέτοια διάθεση και κέφια αυτήν την περίοδο;», σχολίασε ο Πορτακάλ.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ του απεσταλμένου του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλη Κωστίδη συνεχίζοντας αναφέρεται και στο ότι ο Ερντογάν έφτασε να τραγουδήσει προκειμένου να κερδίσει μερικές παραπάνω ψήφους. Μάλιστα το τραγούδι ήταν γραμμένο για τον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο.

Να σημειώσουμε μάλιστα ότι Ερντογάν είχε ο ίδιος δηλώσει ότι λόγω του σεισμού δεν θα είχε τραγούδια στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, τελικά ανέβηκε σε εξέδρα και τραγούδησε κανονικότητα.

Οι στίχοι του αναλυτικά αναφέρουν: «Τα πάντα είναι για την Τουρκία. Τα όνειρα μας και οι προσευχές μας. Ο πρόεδρος μας είναι η κόρη του ματιού μας. Τα τραγούδια μας μιλούν πάντα για αυτόν. Ποιος μπορεί να σταθεί απέναντι στον λαό, αυτή η αγάπη είναι αθάνατη. Νομίζεις πως είναι εύκολο να μας γκρεμίσεις. Ας το πούμε όλοι μαζί και να μας ακούσει όλος ο κόσμος.

Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε.

Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Έφτασε να επαιτεί την ψήφο των Τούρκων – Μέχρι και τα τουρκικά ΜΜΕ το λένε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.