ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ερντογάν και Μητσοτάκης σκηνοθετούν ένταση στο Αιγαίο για να πάνε στις εκλογές με αυξημένα ποσοστά; – Τι αποκαλύπτει η Εστία

Ο Μανώλης Κωττάκης αποκαλύπτει ποιοι και που έκαναν τα κρυφά ραντεβού.
Ερντογάν και Μητσοτάκης σκηνοθετούν ένταση στο Αιγαίο για να πάνε στις εκλογές με αυξημένα ποσοστά; – Τι αποκαλύπτει η Εστία

Ερντογάν και Μητσοτάκης σκηνοθετούν ένταση στο Αιγαίο για να πάνε στις εκλογές με αυξημένα ποσοστά αναφέρει ο Μανώλης Κωττάκης στην Εστία ενώ αποκαλύπτει ποιοι και που έκαναν τα ραντεβού.

Σε σημαντικές αποκαλύψει προχώρησε ο Μανώλης Κοττάκης στην εφημερίδα Εστία.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Κοττάκη υπάρχει μυστικός δίαυλος επικοινωνίας Αθήνας και Άγκυρας, με φόντο τόσο τις τουρκικές και ελληνικές εκλογές (γίνονται σε κοντινή περίοδο, με απόσταση λίγων μηνών) όσο και την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.

Όπως σημειώνει ο Μανώλης Κοττάκης, στο πλαίσιο του μυστικού διαύλου Ελλάδας και Τουρκίας έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις (σ.σ. χρησιμοποιείται πληθυντικός αριθμός) του Έλληνα υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον Τούρκο πρέσβυ «σε οικία των Αθηνών».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 30 Δεκεμβρίου (μόλις μία μέρα πριν δημοσιευτεί το ρεπορτάζ για τα ραντεβού Γεραπετρίτη με τον Τούρκο πρέσβη) είχε αποχαιρετήσει επίσημα στο Μέγαρο Μαξίμου τον Μπουράκ Οζιουργκεργκίν, Τούρκο πρέσβη στην Ελλάδα.

Μάλιστα η συγκεκριμένη συνάντηση είχε γίνει γνωστή από το γραφείο τύπου της τουρκικής πρεσβείας.

Ερντογάν και Μητσοτάκης σκηνοθετούν ένταση στο Αιγαίο για να πάνε στις εκλογές με αυξημένα ποσοστά; – Τι αποκαλύπτει η Εστία

Την ίδια ώρα, η Εστία σημειώνει πως εκτός των ραντεβού του Γ. Γεραπετρίτη με τον Τούρκο πρέσβυ, υπήρξαν και ραντεβου του Ιμπραήμ Καλίν, στενού συνεργάτη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν, με την διπλωματική σύμβολο του πρωθυπουργού Άννα – Μαρία Μπούρα.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για σκηνοθετημένη ένταση την περίοδο κοντά στις επερχόμενες εκλογές την Άνοιξη, σε Ελλάδα και Τουρκία, η οποία επιβοηθά την αύξηση των ποσοστών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Το παραδέχονται πλέον στην Τουρκία – Η Ελλάδα το πάνω χέρι στο Αιγαίο

Anadolu: Προβλήματα στην ναυαρχίδα των Τουρκων – Τρέμει – Έχει πρόβλημα στα ηλεκτρονικά και το σύστημα πρόωσης;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν και Μητσοτάκης σκηνοθετούν ένταση στο Αιγαίο για να πάνε στις εκλογές με αυξημένα ποσοστά; – Τι αποκαλύπτει η Εστία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.