ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ερντογάν: Σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές στην Τουρκία – Πού το στηρίζει

Βέβαιος ότι θα κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη κάλπη δηλώνει ο πρόεδρος Ερντογάν.
Ερντογάν: Σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές στην Τουρκία – Πού το στηρίζει

Αν και οι δημοσκοπήσεις στην Τουρκία πρέπει να προκααλούν σοκ στον Ερντογάν, εκείνος δηλώνει σίγουρος οτι θα κερδίσει τις τουρκικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου, δηλαδή σε έναν μήνα από σήμερα.

Μάλιστα ο νυν Τούρκος πρόεδρος θεωρεί οτι θα κερδίσει από την πρώτη κάλπη μάλιστα, παρότι οι δημοσκοπήσεις κάνουν λόγο για δεύτερη κάλπη, δίνοντας παράλληλα προβάδισμα νίκης στην αντιπολίτευση, δηλαδή τον Κιλιντσάρογλου.

Ο Ερντογάν δεν διστάζει να παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον μεγάλο ηγέτη και με το σύνθημα «ποιος θα σταματήσει αυτόν που γεννήθηκε ελεύθερος από τη μάνα του;», ενώ σχολιάζει ακόμη: «Πιστεύω το έθνος μου θα τελειώσει τη δουλειά χωρίς να μπει σε δυσκολίες».

Την ίδια ώρα εταιρεία δημοσκοπήσεων που συνήθως βγάζει το AKP (το κόμματου Ερντογάν) πρώτο, «τοποθετεί» τον Τούρκο πρόεδρο δεύτερο με ποσοστό 41,5%.

Από εκεί και πέρα πρώτος έρχεται ο Κιλιντσάρογλου με 48,9% και τρίτος ο Ιντζέ με 7,2%.

Εκλογική ήττα του Ερντογάν όμως «βλεπει» και το CNN, με το μεγαλύτερο πρόβλημα για την κυβέρνησή του να είναι η οικονομία που «αιμορραγεί» και ο πληθωρισμός που καλπάζει στην Τουρκία, φέρνοντας εκατομμύρια πολίτες στην φτώχεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές στην Τουρκία – Πού το στηρίζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.