Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας αυτή τη φορά… επίθεση στις ΗΠΑ. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Μαλάτεια είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της Ουάσιγκτον, αναφορικά με την προειδοποίηση των ΗΠΑ για αντίποινα σχετικά με τους S-400. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι απαιτούν «γκριζάρισμα»...

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας αυτή τη φορά… επίθεση στις ΗΠΑ.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Μαλάτεια είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της Ουάσιγκτον, αναφορικά με την προειδοποίηση των ΗΠΑ για αντίποινα σχετικά με τους S-400.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι απαιτούν «γκριζάρισμα» στο Αιγαίο – Επιστολή-σοκ στον ΟΗΕ

«Κάναμε βήματα προς το F-35. Δώσαμε προκαταβολές και εσείς δεν τα δώσατε. Και όχι μόνο δεν τα δώσατε αλλά αντίθετα μας απειλήσατε. Είπατε «Στείλτε τα S-400 πίσω στην Ρωσία». Δεν είμαστε κράτος με φυλές το οποίο μπορείτε να πιέσετε. Είμαστε η Τουρκία», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στον κόσμο που τον παρακολουθούσε για να συνεχίσει: «Η Τουρκία θα ενεργοποιήσει τους S-400 και δεν πρόκειται αυτή η διαδικασία να διακοπεί από καμία υπό το καθεστώς καμίας απειλής».

Στη συνέχεια σημείωσε «Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε. Ότι κυρώσεις και αν έχετε στο μυαλό σας, μην μας κάνετε να περιμένουμε!».