ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε, δεν μπορούμε να περιμένουμε τις κυρώσεις»

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας αυτή τη φορά… επίθεση στις ΗΠΑ. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Μαλάτεια είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της Ουάσιγκτον, αναφορικά με την προειδοποίηση των ΗΠΑ για αντίποινα σχετικά με τους S-400. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι απαιτούν «γκριζάρισμα»...
Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε, δεν μπορούμε να περιμένουμε τις κυρώσεις»

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας αυτή τη φορά… επίθεση στις ΗΠΑ.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Μαλάτεια είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της Ουάσιγκτον, αναφορικά με την προειδοποίηση των ΗΠΑ για αντίποινα σχετικά με τους S-400.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι απαιτούν «γκριζάρισμα» στο Αιγαίο – Επιστολή-σοκ στον ΟΗΕ

«Κάναμε βήματα προς το F-35. Δώσαμε προκαταβολές και εσείς δεν τα δώσατε. Και όχι μόνο δεν τα δώσατε αλλά αντίθετα μας απειλήσατε. Είπατε «Στείλτε τα S-400 πίσω στην Ρωσία». Δεν είμαστε κράτος με φυλές το οποίο μπορείτε να πιέσετε. Είμαστε η Τουρκία», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στον κόσμο που τον παρακολουθούσε για να συνεχίσει: «Η Τουρκία θα ενεργοποιήσει τους S-400 και δεν πρόκειται αυτή η διαδικασία να διακοπεί από καμία υπό το καθεστώς καμίας απειλής».

Στη συνέχεια σημείωσε «Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε. Ότι κυρώσεις και αν έχετε στο μυαλό σας, μην μας κάνετε να περιμένουμε!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε, δεν μπορούμε να περιμένουμε τις κυρώσεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.