ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Έτοιμος να αποχωρήσει από την πολιτική ο Ερντογάν; «Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους»

Χαμός στην Τουρκία μετά από δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί αποχώρησης από την πολιτική.
Έτοιμος να αποχωρήσει από την πολιτική ο Ερντογάν; «Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους»

Έντονες συζητήσεις έχουν προκληθεί στην Τουρκία και όχι μόνο, μετά τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη βαριές ήττες σε τρεις μεγάλες τουρκικές πόλεις, με αποκορύφωμα την ψήφιση του Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη.

Έτσι αν και άρχισε ήδη να κάνει κινήσεις και να ζητάει εξηγήσεις από τους ανθρώπους του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε μία δήλωση περί αποχώρησης από την πολιτική.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμος να αποχωρήσει από την πολιτική ο Ερντογάν; «Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.