Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Φρεγάτες: Άρχισε να δίνει δουλειές σε ελληνικές εταιρείες η NAVAL GROUP – Πιέζουν οι Γάλλοι

Διονύσης Αντωνέλλος
Φρεγάτες: Άρχισε να δίνει δουλειές σε ελληνικές εταιρείες η NAVAL GROUP – Πιέζουν οι Γάλλοι

Η συμφωνία αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας του ομίλου να αναπτύξει συνεργασίες με Έλληνες εταίρους.

Φρεγάτες: Άρχισε να δίνει δουλειές σε ελληνικές εταιρείες η NAVAL GROUP – Η ελληνική εταιρεία που έβαψε τον Πύργο του Άιφελ θα βάψει και γαλλικό πυρηνικό υποβρύχιο.

Πρόκειται για την ελληνική εταιρεία Stelma, η οποία έχει κύριο αντικείμενο την αντιδιαβρωτική προστασία επιφανειών.

Η γαλλική ΝAVAL GROUP συνήψε σύμβαση με την ελληνική εταιρεία Stelma για τη βαφή του κύτους ενός πυρηνικού υποβρυχίου του Γαλλικού Ναυτικού. Όπως ανακοινώθηκε, η συμφωνία ύψους άνω των 500.000 ευρώ θα διασφαλίσει την προστασία του υποβρυχίου από τη διάβρωση.

Σύμφωνα με τη Naval Group, η συμφωνία αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας του ομίλου να καθορίσει και να αναπτύξει συνεργασίες με Έλληνες εταίρους.

Να θυμίσουμε ότι γαλλική NAVAL GROUP έχει προτείνει στην Ελλάδα την αγορά των τεσσάρων νέων φρεγατών FDI-HN (σ.σ. πρώην Belharra).

Mάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο poll του Sportime οι γαλλικές φρεγάτες έχουν ξεχωρίσει κατά πολύ του ανταγωνισμού, αφού συγκεντρώνουν το 63% των επιλογών, σε σύνολο 2.436 ψήφων.

Φρεγάτες: Άρχισε να δίνει δουλειές σε ελληνικές εταιρείες η NAVAL GROUP - Ελληνική εταιρεία θα βάψει γαλλικό πυρηνικό υποβρύχιο.

Δεύτερη επιλογή των συμμετεχόντων στο poll είναι οι ολλανδικές φρεγάτες Sigma με 15% ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται οι ιταλικές FREMM με 14%.

Τέταρτη επιλογή είναι οι αμερικανικές φρεγάτες HF2 (σ.σ. πρώην MMSC) με 5%, πέμπτη επιλογή είναι οι βρετανικές Arrowhead 140 (σ.σ. πρόκειται για τις Type 31) ενώ τελευταία επιλογή είναι οι γερμανικές MEKO A200 με 1%.

Δημοφιλη Αρθρα