Φρεγάτες: Εκτός από τις Belharra οι Γάλλοι βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν αρκετά στοιχεία και για τις κορβέτες Gowind.

Εκτός από τις Belharra οι Γάλλοι βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν αρκετά στοιχεία και για τις κορβέτες Gowind.

Φρεγάτες: Πλήρως τα χαρτιά τους ανοίγουν οι Γάλλοι για τις κορβέτες Gowind.

Σύμφωνα με το hellasjournal.com εκτός από τις Belharra, οι Γάλλοι βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν- αρκετά στοιχεία στον Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη, Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού και για τις κορβέτες Gowind οι οποίες βρίσκονται στην λίστα ως διεκδικητές για μια επιπλέον θέσης στον Ελληνικό στόλο.

Και δεν είναι παράλογο από την ώρα που ο πρώτος την τάξη στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, βρίσκεται στην Γαλλία, οι υπεύθυνοι της εταιρείας να θέλουν να προωθήσουν την κορβέτα που προτείνουν για την ενίσχυση των Ελληνικών ναυτικών δυνάμεων.

Οι Γάλλοι παρουσίασαν σε 3D γραφικά, εκτός από την ανάλυση της φρεγάτας Belharra, όσα έχουν προτείνει να φέρει η Gowind HN, τόσο για τα όπλα, όσο και για τα ηλεκτρονικά της, πολλά από τα οποία διαθέτουν το ατού της ομοιοτυπίας με τις νέες φρεγάτες του Ελληνικού στόλου.

Όλα αυτά τη στιγμή που όπως διαβάσατε στο Sportime το σχέδιο κλειδώματος του Αιγαίου με τις Gowind και τις Belharra έχει ήδη ξεκινήσει, με το σενάριο να γίνεται όλο και καλύτερο για την Ελλάδα.