ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φρεγάτες: Η Τουρκία στέλνει απέναντι στην Belharra αντιτορπιλικά 8.500 τόνων!

Τα αντιτορπιλικά TF-2000 θα έχουν μήκος 166 μέτρα, πλάτος 21,5 μέτρα και βύθισμα 5,4 μέτρα.
Φρεγάτες: Η Τουρκία στέλνει απέναντι στην Belharra αντιτορπιλικά 8.500 τόνων!

Φρεγάτες: Η Τουρκία ετοιμάζει να στείλει απέναντι στην Belharra τα τουρκικά αντιτορπιλικά TF-2000 των 8.500 τόνων.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υποστράτηγο, Χουσείν Ντουμαν, Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας, «αποφασίστηκε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του TF- 2000 και να διατεθεί προϋπολογισμός για αυτό. Το πρώτο TF-2000 Destroyer θα κατασκευαστεί από την ASFAT στη Διοίκηση του Ναυπηγείου Κωνσταντινούπολης».

Τα αντιτορπιλικά TF-2000 θα έχουν μήκος 166 μέτρα, πλάτος 21,5 μέτρα, βύθισμα 5,4 μέτρα, εκτόπισμα 8.500 τόνων, μέγιστη ταχύτητα 28+ κόμβων και ταχύτητα ανάπτυξης 18 κόμβους.

Διαβάστε περισσότερα στο geostratigika.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.