ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γαλατασαράι: Έτσι ευχαρίστησε του «Έλληνες φίλους» για τη βοήθεια στους σεισμούς

Ευχαριστήριο πανό για την Ελλάδα σήκωσε η Γαλατασαράι και οι οπαδοί της με αφορμή τη βοήθεια που προσέφερε η χώρα μας.
Γαλατασαράι: Έτσι ευχαρίστησε του «Έλληνες φίλους» για τη βοήθεια στους σεισμούς

Μπορεί να κύλησαν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες από τη στιγμή που η Τουρκία βίωσε το σοκ των δύο καταστροφικών σεισμών, ωστόσο οι Τούρκοι δεν ξεχνούν τη βοήθεια που τους πρόσφερε η χώρα μας. Το χαρακτηριστικό πανό που σήκωσε Γαλατασαράι.

Η Ελλάδα στάθηκε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή δίπλα στους γείτονες, είτε με την ΕΜΑΚ που έκανε κατάθεση ψυχής στα συντρίμμια που άφησε ο εγκέλαδος, είτε προσφέροντας τρόφιμα, ρούχα και διάφορα άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Μεγάλο μέρος των Τούρκων αναγνώρισε τη σημαντική βοήθεια από τους Έλληνες και το γεγονός αυτό εκφράζεται με διάφορους τρόπους. Ακόμη και στα γήπεδα της Τουρκίας με πανό.

Αυτό ακριβώς έκανε η Γαλατασαράι στο πλαίσιο του αγώνα πόλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Challenger Cup. «Ευχαριστώ πολύ φίλοι» έγραφε ένα το πανό (στα αγγλικά και τα ελληνικά) που αναρτήθηκε στο γήπεδο της ομάδας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει Έλληνες για όσα έκαναν για τη χώρας του στη δύσκολη αυτή στιγμή για τη χώρα τους.

Οπως θα δείτε παρακάτω για φωτογραφία επελέγη το χαρακτηριστικό σκίτσο που εμφανίζει έναν Έλληνα διασώστη να κρατά στην αγκαλιά του ένα νεαρό τουρκόπουλο που μόλις έχει σώσει από τα συντρίμμια.

Δείτε την όμορφη κίνηση που έκανε η Γαλατασαράι και οι οπαδοί προς την Ελλάδα για τη βοήθεια της τελευταίας στους σεισμούς

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ