ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες της στους Τούρκους πολίτες μετά από 18 μήνες

Η Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες της στους Τούρκους πολίτες μετά από 18 μήνες - Τούρκοι με βίζα θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται
Η Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες της στους Τούρκους πολίτες μετά από 18 μήνες - Τούρκοι με βίζα θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται

Η Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες της στους Τούρκους πολίτες μετά από 18 μήνες – Τούρκοι με βίζα θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από την Ελλάδα

Η Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επέτρεψε στους Τούρκους πολίτες να εισέλθουν στη χώρα από την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021.

Το ελληνικό κράτος επέτρεψε στους Τούρκους πολίτες να εισέρχονται και να εξέρχονται από τις χερσαίες, θαλάσσιες και αεροπορικές συνοριακές πύλες με την Τουρκία, με εβδομαδιαίο όριο τα 1500 άτομα.

Θα ζητείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή εξέταση PCR.

Οι ταξιδιώτες τουρκικής υπηκοότητας που θα εισέρχονται από τις τουρκικές συνοριακές πύλες της Ελλάδας, (σ.σ. όπου οι είσοδοι και οι έξοδοι δεν επιτρέπονταν από τον Μάρτιο του 2020), θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον 14 ημέρες πριν και να έχουν μαζί τους τα έγγραφα εμβολιασμού τους ή να κάνουν αρνητικό τεστ PCR εντός των τελευταίων 72 ωρών ή να είχαν κορονοϊό τους τελευταίους 2-9 μήνες.

Παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε εξετάσεις κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Ο Burhan Baran, του Κινήματος Αλλαγής (KIN.AΛ) στη Δυτική Θράκη, έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «οι ελληνικές χερσαίες, θαλάσσιες και αεροπορικές συνοριακές πύλες θα είναι κλειστές για τους Τούρκους πολίτες. Εισέρχονται και εξέρχονται υπό περιορισμένο αριθμό (1.500 άτομα την εβδομάδα) από την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021.

«Οι πολίτες της Δημοκρατίας της Τουρκίας, οι οποίοι έχουν θεώρηση αυτή τη στιγμή, θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από την Ελλάδα. Τούρκοι πολίτες των οποίων ο εμβολιασμός έχει συμπληρωθεί και έχουν περάσει 14 ημέρες, θα μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους ή όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί με Rapid ή Pcr test και συμπληρώνοντας φόρμες Plf», σημείωσε, σύμφωνα με τον τουρκικό Independent.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Απόπειρα πραξικοπήματος βλέπει ο Ερντογάν πίσω από τις φωτιές στη Τουρκία

Τουρκία: Απίστευτη καταγγελία – Έστειλαν ελικόπτερα μόνο στους δήμους που ψήφισαν Ερντογάν

Τούρκοι: Έχουν βελτιωθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας – Δημιούργησαν άξονα κατά της Τουρκίας

Η Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες της στους Τούρκους πολίτες μετά από 18 μήνες

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ