ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς πυραύλους!

«Είναι αναπόφευκτο ότι η μετάβαση σε πυρηνικά υποβρύχια θα προκαλέσει κρίσιμες εξελίξεις για το τουρκικό ναυτικό».
Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς πυραύλους!

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με την τεχνογνωσία της Ρωσίας.

Η Τουρκία γίνεται χώρα που χρησιμοποιείται πυρηνική ενέργεια, με την επικείμενη λειτουργία του ρωσικού πυρηνικού σταθμού Ακούγιου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com, η τουρκική «γνώση και η εμπειρία σχετικά με την πυρηνική ενέργεια θα αυξηθούν σε όλους τους πολιτικούς και στρατιωτικούς τομείς σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς

«Επιπλέον, η χρήση της πυρηνικής τεχνολογίας στη χώρα μας σημαίνει μεσοπρόθεσμα καμπή για το προγραμματισμένο εθνικό πρόγραμμα πυρηνοκίνητων υποβρυχίων», τονίζεται.

«Είναι αναπόφευκτο ότι η μετάβαση σε πυρηνικά υποβρύχια θα προκαλέσει κρίσιμες εξελίξεις για το τουρκικό ναυτικό. Τα υποβρύχιά μας θα είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα στον κόσμο, ειδικά με την εθνική βαριά τορπίλη AKYA και την υποβρύχια εκτόξευση ATMACA G/M», σημειώνεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην δυνατότητα που αναμένουν οι Τούρκοι να προστεθεί στα τουρκικά πυρηνικά υποβρύχια με τους τουρκικούς βαλλιστικούς πυραύλους GEZGİN.

Πηγή geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς πυραύλους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.