×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η Τουρκία στοχοποιεί ελληνικά νησιά και στρατιωτικές βάσεις – Δημιουργούν κλίμα σύγκρουσης


Κώστας Παπαδόπουλος

Η Τουρκία στοχοποιεί ελληνικά νησιά και στρατιωτικές βάσεις – Δημιουργούν κλίμα σύγκρουσης


Μέσα από ένα σάιτ που ελέγχεται από την τουρκική ΜΙΤ, η Άγκυρα στοχοποιεί ευθέως νησιά του Αιγαίου, δείχνοντας όπως αναφέρουν, χερσαίες, αεροπορικές και ναυτικές βάσεις σε νησιά με που η Τουρκία θέλει την αποστρατικοποίησή τους.

Τα νησιά που στοχοποιεί ευθέως είναι μεταξύ άλλων η Θάσος, η Μεγίστη, ο Άγιος Ευστράτιος, τα Ψαρά, η Σαμοθράκη, η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, η Ικαρία, η Σάμος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, Πάτμος, Κως και η Ρόδος.

Όπως αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που το ανήρτησαν, «Η Ελλάδα παραβίασε τις διεθνείς συμφωνίες και την αγνόησε δημιουργώντας διάφορες στρατιωτικές οχυρώσεις στα προαναφερθέντα νησιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eλληνοτουρκικά: Eλληνικό F-16 χαιρέτησε τους κατοίκους του Καστελόριζου – Οι Τούρκοι έβλεπαν

Την ίδια ώρα φαίνεται μεγάλη η ενόχλησή τους και από την πιθανότητα να αγοράσει η χώρα μας τους F-35, αφού εξαπολύουν μεγάλη επίθεση και στο γεγονός αυτό και απειλούν πλέον ευθέως με τους S-400.

Η κίνηση αυτή είναι μία από τις πολλές των τελευταίων ημερών, με την Άγκυρα να προσπαθεί να διαιωνίσει την ένταση και να ζητά ολοένα και πιο παρεμβατικά αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, για να επωφεληθεί η ίδια.

Πηγή: Pentapostagma.gr

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras