ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Είναι επίσημο για τους επιστήμονες – Η έκπληξη με το ελληνικό DNA στους σύγχρονους Τούρκους – Τα ποσοστά που κρύβει η Τουρκία

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, γνωστός διακεκριμένος Γενετιστής & πρώην πρόεδρος του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, μίλησε για το τουρκικό DNA και όχι μόνο
Είναι επίσημο για τους επιστήμονες - Η έκπληξη με το ελληνικό DNA στους σύγχρονους Τούρκους - Τα ποσοστά που κρύβει η Τουρκία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν τα ευρήματα των επιστημόνων αναφορικά με τη σύσταση (DNA) των ανθρώπων που κατοικούν στη σημερινή Τουρκία.

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, γνωστός διακεκριμένος Γενετιστής και πρώην πρόεδρος του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, μίλησε για το ζήτημα στο κανάλι του newsbomb.gr στο YouTube.

Ιδού ένα απόσπασμα:

«Έχει αποδειχθεί -εκτός από δικά μας στοιχεία- και από άλλους, ότι η αναλυτική σύσταση των κατοίκων της σημερινής Τουρκίας έχει περίπου 30% DNA ασιατικής, μογγολικής καταγωγής.

Το υπόλοιπο είναι DNA, το οποίο καθορίζεται από τη γενετική σύσταση των ιθαγενών πληθυσμών της Ανατολίας. Ποιοι ήταν εκεί πέρα; Ήταν Έλληνες, Αρμένιοι και διάφοροι άλλοι πληθυσμοί».

Στις πληροφορίες του video, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Οι σημερινοί Έλληνες έχουν σχεδόν… μυθική καταγωγή! Αυτό προκύπτει όχι από διάφορες… υπερπατριωτικές θεωρίες, αλλά από την επίσημη επιστήμη, καθώς χάρη στη ραγδαία πρόοδο που έχει συντελεστεί στις έρευνες για το ανθρώπινο γονιδίωμα τα τελευταία χρόνια, είναι δυνατόν να εξακριβώσουμε ποιοι ακριβώς ήταν οι προ-προ-προ παππούδες μας.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ PANINI – ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης καταρρίπτει τους παντελώς αβάσιμους και ανιστόρητους ισχυρισμούς, που έχουν διαδοθεί κατά καιρούς κι από διάφορους «ειδικούς» ή διάφορα κέντρα -σχετικά με το ποιοι είναι οι κάτοικοι της χερσονήσου του Αίμου και περί της συνέχειας του ελληνικού έθνους.

«Τα στοιχεία της Γενετικής αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Κρήτης είναι απόγονοι των Μινωιτών που ζούσαν στον ίδιο τόπο. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι Έλληνες σε ποσοστό 70% έχουν ίδια γενετική σύσταση με τους Μυκηναίους -αυτό ήταν ένα ανέλπιστο κατά κάποιον τρόπο, εύρημα. Η γενική συνέχεια των Ελλήνων υποστηρίζεται πλήρως από τα πλέον τεκμηριωμένα δεδομένα», αναφέρει ο καθηγητής».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα του καθηγητή για το τουρκικό DNA στις μέρες μας

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Δείτε επίσης

Πρώην Έλληνας υπουργός Ενέργειας: Η Ελλάδα θα έχει φυσικό αέριο για 300 χρόνια! – Σε σοκ οι Τούρκοι

Η Ελλάδα πέρασε και την Τουρκία στον τομέα που δεν το περίμεναν οι Τούρκοι

Λύθηκε η απορία με τον Λάιντνερ – Λίγα πράγματα o Ισραηλινός μπακ, κάπως καλύτερα ο Κασάμι (vid)

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ