ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Κυκλοφόρησε βίντεο για μετανάστες από το Μαρόκο πώς θα περάσουν στην Ελλάδα – Όλη η διαδρομή

Αυτός είναι ο τρόπος που οι Μαροκινοί μετανάστες μπορούν να περάσουν στην Ελλάδα.
Κυκλοφόρησε βίντεο για μετανάστες από το Μαρόκο πώς θα περάσουν στην Ελλάδα – Όλη η διαδρομή

Τον πιο εύκολο τρόπο προκειμένου οι μετανάστες από το Μαρόκο να «πιάσουν» Ελλάδα αποκαλύπτει ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Στο εν λόγω βίντεο, αποτυπώνεται καρέ καρέ το δρομολόγιο από το Μαρόκο μέχρι την Ελλάδα, με την είσοδο φυσικά να γίνεται από την Τουρκία, η οποία αποτελεί και τον αγαπημένο προορισμό των δουλεμπόρων.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια Τουρκική αεροπορική εταιρία με την οποία οι Μαροκινοί μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι την Κωνσταντινούπολη και από εκεί οδικώς στα σύνορα του Έβρου όπου και θα περάσουν από ένα συγκεκριμένο σημείο στον οποίο η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει φροντίσει να υψωθεί φράχτης.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι στο βίντεο οι δουλέμποροι αναφέρουν και τον τιμοκατάλογο τους, με κάθε επίδοξο Μαροκινό μετανάστη να έχει πλέον σαφή εικόνα για το πόσα χρήματα χρειάζονται αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εισέλθει στην χώρα μας.

Το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό. Ποια θα είναι η αντίδραση της Κυβέρνησης σε αυτές τις νέες παραβιάσεις των συνόρων της; Υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο αντιμετώπισης; Μπορεί έγκαιρα να καλύψει κάθε πιθανό πέρασμα των μεταναστών από τον ποταμό Έβρο;

Θυμίζουμε πως ο Ερντογάν συνεχίζει τον χαβά του και στέλνει ασταμάτητα μετανάστες προς την Ελλάδα με την κατάσταση να δείχνει να χειροτερεύει αν κρίνει κανείς και από το παρακάτω βίντεο:

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>