×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Lockheed Martin: Πάρτε τις αμερικανικές φρεγάτες και δεν θα… χάσετε


Διονύσης Αντωνέλλος

Lockheed Martin: Πάρτε τις αμερικανικές φρεγάτες και δεν θα… χάσετε


Lockheed Martin: Τις ευκαιρίες για την Ελλάδα αν επιλέξει τις φρεγάτες Multi-Mission Surface Combatant (MMSC) παρουσίασε κατά τη διάρκεια διαδικτυακού σεμιναρίου στις 19 Νοεμβρίου ο Τζόε Ντε Πιέτρο, αντιπρόεδρος & γενικός διευθυντής της αμερικανικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της Lockheed Martin, υπάρχουν δύο κύριες ευκαιρίες που προκύπτουν για την Ελλάδα από την επιλογή των πλοίων MMSC, γράφει το navalnews.com.

Eλληνοτουρκικά: Σοκ από Αμερικανούς αναλύτες – Η Ελλάδα δεν θα πάρει τα F-35

Η πρώτη είναι ότι τα τρία πλοία θα φταχτούν σε ελληνικά ναυπηγεία, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.

Η δεύτερη ευκαιρία είναι, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Lockheed Martin, ότι το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό (HN) «θα επωφεληθεί από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αμερικανικών φρεγατών και τη μακρά εμπειρία της εταιρείας, καθώς τα Littoral Combat Ships (LCS) βρίσκονται ακόμη υπό παραγωγή για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ».

«Το πρόγραμμα Littoral Combat Ship μπαίνει τώρα στο 17ο έτος του (…) Μερικά από τα πιο ικανά μας πλοία βγαίνουν στην θάλασσα (σ.σ. από την γραμμή παραγωγής) ετοιμοπόλεμα και τέτοια προφανώς είναι και τα MMSC (σ.σ. για τη Σαουδική Αραβία) που βρίσκονται ήδη σε παραγωγή στη Marinette με πολλές μονάδες να έχουν ήδη κατασκευαστεί», τόνισε ο αντιπρόεδρος & γενικός διευθυντής της Lockheed Martin.

Toύρκοι: Δυστυχώς τα ελληνικά Rafale είναι ανώτερα από τα F-16 μας

«Ανυπομονώ πραγματικά να πάω στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό για να δω τα ναυπηγεία και τον υπάρχοντα στόλο και να πραγματοποιήσω αυτές τις επιχειρησιακές συζητήσεις ανάλυσης με το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, διότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος που παραδίδω την τεχνογνωσία των ΗΠΑ στα Littoral Combat Ship. Ανυπομονώ πραγματικά για τη συνεργασία με το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και την ευκαιρία να κατασκευάσω αυτά τα πλοία στη χώρα, αν είμαστε τυχεροί», υπογραμμισε ο Τζόε Ντε Πιέτρο.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras