ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Μακάρι για την Ελλάδα στις τουρκικές εκλογές να επικρατήσει ο Ερντογάν» – Ποιος το λέει και γιατί (vid)

O αντιναύαρχος ε.α Βασίλης Μαρτζούκος και ο αντιναύαρχος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης εξήγησαν γιατί είναι προτιμότερο για την Ελλάδα στις τουρκικές εκλογές να νικήσει και πάλι ο Ερντογάν.
«Μακάρι για την Ελλάδα στις τουρκικές εκλογές να επικρατήσει ο Ερντογάν» – Ποιος το λέει και γιατί (vid)

Την ώρα που η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί οτι είναι προτιμότερο για την Ελλάδα να… γλιτώσει επιτέλους από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την εχθρική προς την χώρα μας πολιτική του, δύο ναύαρχοι εν αποστρατεία εξηγούν πως είναι καλύτερος ο Τούρκος πρόεδρος να παραμείνει στη θέση του!

Από τότε που ο Ερντογάν ανέλαβε την προεδρία στην Τουρκία η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα έχει δεινοπαθήσει. Συνεχείς απειλές πολέμου, εκφράσεις μίσους προς την χώρα μας και την ιστορία της και φυσικά τεράστια ζημιά με την εκμετάλλευση του μεταναστευτικού, με τον Ερντογάν να στέλνει καθημερινά εκατοντάδες παράνομους μετανάστες προκειμένου να πετύχει αλλοίωση πληθυσμού και θρησκείας.

«Μακάρι για την Ελλάδα στις τουρκικές εκλογές να επικρατήσει ο Ερντογάν στις εκλογές» – Ποιος το λέει και γιατί

Ωστόσο την ώρα που θα ευχόμασταν στις προσεχείς εκλογές στη γειτονική χώρα (έχουν οριστεί για τις 14 Μαΐου) ο 68χρονος πρόεδρος να ηττηθεί, δύο πρώην επιτελείς του ελληνικού πολεμικού στόλου εκτιμούν οτι προτιμότερο για την Ελλάδα είναι ο Ερντογάν να παραμείνει στον θώκο του!

Κι αυτό καθώς τα υπόλοιπα κόμματα της Τουρκίας δεν υπολείπονται σε φανατισμό και εθνικιστικές αντιλήψεις του νυ κυβερνόντος κόμματος της Τουρκίας, αλλά ενδέχεται να είναι και ακόμη χειρότερα, τουλάχιστον όσον αφορά την πολιτική τους προς την χώρα μας!

Συγκεκριμένα σε τηλεοπτική εκπομπή του δήλωσε στο Open TV ειπώθηκε:«Μακάρι να επικρατήσει ο Ερντογάν στις εκλογές για εμάς», δήλωσε ο αντιναύαρχος ε.α Βασίλης Μαρτζούκος με τον αντιναύαρχο ε.α. Ιωάννη Μπαλτζώη να προσθέτει πως καλύτερα τον λύκο που ξέρουμε, παρά αυτόν που δεν γνωρίζουμε. Επίσης, ο κ. Μαρτζούκος ανέφερε πως η Τουρκία απομονώνεται απ’ όλους, ακόμη και από τη Γερμανία και πως θεώρησε ότι μπορεί να αυτονομηθεί από τη Δύση, αλλά δεν της βγαίνει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο για το πώς επηρεάζουν την χώρα μας οι τουρκικές εκλογές


Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ