ΝΑΤΟ: Φωτογραφία με ένα ελληνικό και ένα ισπανικό πλοίο να πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο δημοσιοποίησε η Συμμαχία στο Twitter. «Πλέοντας μαζί στα νερά της Ανατολικής Μεσογείου», γράφει το Tweet του ΝΑΤΟ ενώ ενδιαφέρον έχει το hashtag που χρησιμοποιείται το οποίο είναι το #StrongerTogether all across the Alliance Flexed biceps που θα μπορούσε να μεταφραστεί ως...

ΝΑΤΟ: Φωτογραφία με ένα ελληνικό και ένα ισπανικό πλοίο να πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο δημοσιοποίησε η Συμμαχία στο Twitter.

«Πλέοντας μαζί στα νερά της Ανατολικής Μεσογείου», γράφει το Tweet του ΝΑΤΟ ενώ ενδιαφέρον έχει το hashtag που χρησιμοποιείται το οποίο είναι το #StrongerTogether all across the Alliance Flexed biceps που θα μπορούσε να μεταφραστεί ως «ισχυρότεροι μαζί με όλες τις δυνάμεις της Συμμαχίας».

Ουσιαστικά αυτό το μήνυμα διάλεξε το ΝΑΤΟ για να… μαρκάρει την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με αποδέκτη τόσο την Τουρκία (σ.σ. και την Ρωσία) η οποία με την παρουσία της στην περιοχή ανέβασε τα ύψη το επίπεδο της αντιπαράθεσής της με την Ελλάδα και την Κύπρο.