Ντόρα Μπακογιάννη: Η Τουρκία έχει πρόβλημα με τον στρατό της - Γελοίο το video με τους Τούρκους που κολυμπούν

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε με δηλώσεις της, την ετοιμότητα της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία που έχει πρόβλημα με τον στρατό της.

Την επικοινωνιακή πολιτική που επιλέγει η Τουρκία στα ελληνοτουρκικά θέματα σχολίασε με καυστικό τρόπο σε δηλώσεις της στο κανάλι του ΣΚΑΪ, η βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε πως βρισκόμαστε ενώπιον μιας πολύ μεγάλης έντασης η οποία απορρέει από την αστάθεια στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Ο Ερντογάν χάνει έδαφος στις δημοσκοπήσεις, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να αντιστρέψει την κατάσταση μέσω επικοινωνιακών παιχνιδιών, τόσο δικών του, όσο και του Χουλουσί Ακάρ που προκαλεί την Ελλάδα ασταμάτητα.

Όπως τόνισε η βουλευτής της Κυβέρησης, οι Τούρκοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τον στρατό τους με τα ανταλλακτικά, γεγονός που τους κάνει μέχρι στιγμής να αρκούνται στα μεγάλα και βαρύγδουπα λόγια.

Η Τουρκία φαίνεται να ενοχλείται με την ενίσχυση της Ελλάδας με εξοπλιστικά προγράμματα αλλά και τις δυνατές συμμαχίες που χτίζει η χώρα μας, η οποία και είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο απέναντι στην γειτονική χώρα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Όσον αφορά το video με τους Τούρκους που κολυμπούν, η Ντόρα Μπακογιάννη το χαρακτήρισε ως γελοίο και ως κάτι που θα μπορούσε να κάνει ακόμη και ο εγγονός της.

Για αυτόν τον λόγο σημείωσε πως οι κινήσεις του Ακάρ είναι για εσωτερική κατανάλωση προκειμένου να ανεβάσει στις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Τέλος, σχολίασε και την πιθανή ήττα του Ερντογάν σε αυτές, λέγοντας πως αποτελεί ελληνική φαντασίωση τα λεγόμενα πως κάτι τέτοιο θα ευνοούσε την χώρα μας, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα είναι ανοιχτή σε έναν πιθανό διάλογο, κάτι που όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Δείτε τα όσα είπε για την Τουρκία η Ντόρα Μπακογιάννη: