ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία – Που θα τους βάλει

Η εφημερίδα Türkiye επικαλείται «ενημερωμένες πηγές», για την πιθανή ανάπτυξη.
Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία – Που θα τους βάλει

Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Türkiye η Άγκυρα σκοπεύει να κάνει την ανάπτυξη κατά μήκος των συνόρων με το Ιράκ.

«Αυτό το βήμα θεωρείται (απαραίτητο) στο πλαίσιο των προετοιμασιών για μια μεγάλης κλίμακας χερσαία στρατιωτική επιχείρηση εναντίον μαχητών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK)», τονίζει το πρακτορείο avia.pro.

Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία – Που θα τους βάλει

Η εφημερίδα Türkiye επικαλείται «ενημερωμένες πηγές», για την πιθανή ανάπτυξη των ρωσικών S-400, με φόντο τουρκικ συμφωνία με τη διοίκηση της Βαγδάτης.

Η διαδικασία ανάπτυξης των τουρκικών S-400 έχει ήδη ξεκινήσει ενώ ομάδες της συριακής αντιπολίτευσης έχουν εκφράσει την ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις τουρκικές ενέργειες στο Ιράκ.

Να θυμίσουμε ότι το 2017, Τουρκία και Ρωσία συνήψαν σύμβαση για την προμήθεια S-400, η ​​οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε απάντηση στην αγορά των S-400 από την Άγκυρα, η Ουάσιγκτον απέκλεισε την Τουρκία από το πρόγραμμα μαχητικών αεροσκαφών F-35 και επέβαλε κυρώσεις κατά προσώπων της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Διαβάστε περισσότερα για την άμυνα στο geostratigika.gr

Διαβάστε επίσης:

F-16: Διαψεύδει η Ελλάδα την παράδοση 32 μαχητικών στην Ουκρανία!

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία – Θέτει ζήτημα αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας των νησιών!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία – Που θα τους βάλει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.