ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Oruc Reis: Με βαριά καρδιά πλησιάζει το Καστελόριζο – Φοβούνται οι Τούρκοι

Oι Τούρκοι επιτελείς... κάθονται σε αναμένα κάρβουνα αφού δεν τους βγαίνει επικοινωνιακά η υπεροπλοία που έχουν «ταΐσει» τόσα χρόνια την τουρκική κοινή γνώμη.
Oruc Reis: Με βαριά καρδιά πλησιάζει το Καστελόριζο – Φοβούνται οι Τούρκοι

Oruc Reis: Ανήσυχοι είναι στο τουρκικό επιτελείο αναφορικά με τις κινήσεις της Ελλάδας για την αντιμετώπιση της νέας παράνομης τουρκικής ΝΑVTEX νότια του Καστελόριζου.

Οι Τούρκοι δεν ξεχνούν που το καλοκαίρι το καμάρι του τουρκικού στόλου, Kemal Reis, έφυγε με μία τρύπα στα πλευρά, εξαιτίας της επακούμβησής του από την ελληνική φρεγάτα Λήμνος, αλλά και το πρόσφατο περιστατικό που τα τουρκικά πολεμικά πλοία είδαν ξαφνικά μπροστά τους σε θέση μάχης την ελληνική φρεγάτα Κουντουριώτης.

Oruc Reis: Σε επίδειξη Ισχύος προχωρά το ΓΕΕΘΑ – Βάζει στο «Σταυρό» τα Τουρκικά Πολεμικά!

Επίσης οι Τούρκοι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είδαν το υποβρύχιο Νηρεύας ΙΙ να αναδύεται στο Καστελόριζο, ενώ αυτοί το έψαχαν στην Ρόδο, συν το γεγονός πως τα τέσσερα αόρατα υποβρύχια 214 Παπανικολής είναι άφαντα για τους Τούρκους.

Όλα αυτά κάνουν τους Τούρκους επιτελείς να… κάθονται σε αναμένα κάρβουνα αφού δεν τους βγαίνει επικοινωνιακά η υπεροπλοία που έχουν «ταΐσει» τόσα χρόνια την τουρκική κοινή γνώμη.

Η τουρκική μονταζιέρα έχει μέχρι στιγμής ρίξει ένα ελληνικό F-16 στο Αιγαίο, έχει αχρηστεύσει την φρεγάτα Λήμνος, έχει διώξει τα ελληνικά F-16 και έχει δει τα ελληνικά αόρατα υποβρύχια. Όμως όλα αυτά ήταν ψέματα. Δημιουργήματα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για εσωτερική κατανάλωση.

Αυτό φοβούνται οι Τούρκοι. Πως θα γίνουν για άλλη μία φορά ρεζίλι ενώ φοβούνται και για τις θέσεις τους.

Ήδη μετά την επακούμβηση της φρεγάτας Λήμνος ο Τούρκος κυβερνήτης της φρεγάτας Kemal Reis, άρχισε να εμφανίζεται στο τουρκικό διαδίκτυο ως γνωστός… κεμαλιστής, ένα βήμα πριν κατηγορηθεί για γκιουλενιστής και πάει φυλακή.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.