×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Oruc Reis: Xάλασε και επιστρέφει στην Τουρκία – Καμία νέα NAVTEX;


Διονύσης Αντωνέλλος

Oruc Reis: Xάλασε και επιστρέφει στην Τουρκία – Καμία νέα NAVTEX;


Οruc Reis: Επιστροφή στην Τουρκία για το τουρκικό ερευνητικό που ανέφερε δυσλειτουργία;

Αυτό αναφέρει το έγκυρο Alert Channel.

H τρέχουσα τουρκική NAVTEX λήγει σήμερα ενώ οι Τούρκοι λένε πως θα το επισκευάσουν και θα επιστρέψει εκεί που βρίσκονταν.

Aναμονή για την επίσημη επιβεβαίωση με πολλούς Τούρκους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για προδοσία της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Την Παρασκευή, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ «διέταξε» την επιστροφή των τουρκικών πολεμικών πλοίων στα λιμάνια και την έναρξη του διαλόγου με την Αθήνα.

Ο Μάικ Πομπέο πραγματοποιεί αιφνίδιο ταξίδι στην Κύπρο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μία στιγμή που το ΝΑΤΟ βλέπει με ιδιαίτερη ανησυχία τις κινήσεις της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, την ώρα που η Άγκυρα, με την προκλητική της στάση απέναντι στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να βάλει… φωτιά στην ΝΑΤΟϊκή συμμαχία.

Έξαλλος με την Τουρκία είναι ο Γάλλος πρόεδρος, με το μπλοκ της Άγκυρας στα σχέδια του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη και την Βαλτική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟPEN η Τουρκία στέλνει μήνυμα στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης να «μην τολμήσουν να συναινέσουν σε κυρώσεις» σε βάρος της Άγκυρας, γιατί οι Τούρκοι μέσα στο ΝΑΤΟ θα συνεχίσουν να τις μπλοκάρουν.
Το θέμα έχει εξαγριώσει την Γαλλία, με τον Μανουέλ Μακρόν να πιστεύει ότι η Τουρκία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος της Ρωσίας, προσπαθώντας να διαλύσει Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα