ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Rafale: Τα ελληνικά μαχητικά θα συμμετάσχουν σε 20 σύνθετες αεροπορικές επιδρομές – Όλη η Ευρώπη και οι ΗΠΑ βλέπουν

Η τεράστια γαλλική άσκηση στην οποία θα δεσπόζουν τα Rafale θα συγκεντρώσει πάνω από 1.000 συμμετέχοντες.
Rafale: Τα ελληνικά μαχητικά θα συμμετάσχουν σε 20 σύνθετες αεροπορικές επιδρομές – Όλη η Ευρώπη και οι ΗΠΑ βλέπουν

Rafale: Τα ελληνικά μαχητικά θα συμμετάσχουν σε 20 σύνθετες αεροπορικές επιδρομές στη γαλλική άσκηση Volfa.

Πρόκειται για την άσκηση που διοργανώνει η Αεροπορική και Διαστημική Δύναμη της Γαλλίας στη βάση Μον ντε Μαρσάν, από τη Δευτέρα έως την 29η Μαρτίου.

Η τεράστια γαλλική άσκηση θα συγκεντρώσει πάνω από 1.000 συμμετέχοντες, με πενήντα αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και ελληνικά Rafale αλλά και τα γαλλικά Rafale F4.

To σενάριο της άσκησης, περιγράφεται από τους Γάλλους ως «ρεαλιστικό» με τους διοργανωτές να έχουν σχεδιάσει «20 σύνθετες αεροπορικές επιδρομές, μέρα και νύχτα».

Πηγή geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Τα ελληνικά μαχητικά θα συμμετάσχουν σε 20 σύνθετες αεροπορικές επιδρομές – Όλη η Ευρώπη και οι ΗΠΑ βλέπουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.