×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ροδόπη: Απίστευτο, ο δήμος Αρριανών ετοιμάζεται για… αδελφοποίηση με τουρκικό δήμο!


Κώστας Παπαδόπουολος

Ροδόπη: Απίστευτο, ο δήμος Αρριανών ετοιμάζεται για… αδελφοποίηση με τουρκικό δήμο!


Ροδόπη: Απίστευτο κι όμως πρόκειται να συμβεί, αν φυσικά ισχύει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας milletgazetesi.gr. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκαλύπτει το εν λόγω άρθρο, ο δήμος των Αρριανών θα αδελφοποιηθεί με τον Δήμο του Κετσίορεν!

Συγκεκριμένα Πρωτόκολλο αδελφοσύνης θα υπογραφτεί ανάμεσα στον Δήμο Αρριανών του νομού Ροδόπης της Ελλάδας και του δήμου Κετσίορεν του νομού Άγκυρας της Τουρκίας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου συζητήθηκε το θέμα της αδελφοποίησης με τον Δήμο Αρριανών.

Στο δημοτικό συμβούλιο του Κετσίορεν, αποφασίστηκε να αδελφοποιηθούν οι δύο δήμοι. Ο Φατίχ Ουν δημοτικός σύμβουλος και πρώτος αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Κετσίορεν που γνωρίζει καλά την Δυτική Θράκη και την επισκέπτεται από το λογαριασμό του στα social media έκανα ανάρτηση δίνοντας στο καλό νέο για την αδελφοποίηση των δύο δήμων.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι δυνατόν Έλληνες πολίτες στα Αρριανά, να ετοιμάζονται να αδελφοποιηθούν με δήμο της Άγκυρας;

Την ώρα που η Τουρκία και η ακραία Κυβέρνηση Ερντογάν απειλεί καθημερινά τη χώρα μας και διεκδικεί εδάφη και νερά που δεν δικαιούται;

Πηγή tourkikanea.gr

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα