ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

S-500: Έτοιμο το νέο υπέρ αντιπυραυλικό που ρίχνει F-35 – Το θέλει η Τουρκία

Το ρωσικό S-500 αναφέρεται ως ο δολοφόνος των F-35 ενώ κατατάσσεται ως το πρώτο όπλο της σειράς του που μπορεί να καταρρίψει στόχους στο διάστημα.
S-500: Έτοιμο το νέο υπέρ αντιπυραυλικό που ρίχνει F-35 – Το θέλει η Τουρκία

S-500: Εντός του 2021 θα ολοκληρωθεί και θα είναι πλήρως λειτουργικό το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα.

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής Aerospace Forces, αντιστράτηγος Αντρέι Γιούντιν.

Oruç Reis: Βγήκε από το λιμάνι της Αττάλεια πάλι αλλά για να σωθεί

Το ρωσικό S-500 αναφέρεται ως ο δολοφόνος των F-35 ενώ κατατάσσεται ως το πρώτο όπλο της σειράς του που μπορεί να καταρρίψει στόχους στο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του διεθνούς τύπου η Τουρκία και η Κίνα έχον δείξει τεράστιο ενδιαφέρον γι στην αγορά των S-500.

Η παραγγελία των F-35 από την Ελλάδα (σ.σ. που ήταν να πάνε στην Τουρκία) ερμηνεύεται από την Άγκυρα ως ένα βήμα κατά των τουρκικών S-400 η αγορά των οποίων από την Τουρκία προκάλεσε την αποβολή της χώρας από το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35.

Oι Τούρκοι φέρουν βαρέως την αγορά των… δικών τους F-35 από την Ελλάδα, μια εξέλιξη που μαζί με την αγορά των 18 γαλλικών Rafale, βάζει την Ελλάδα επικεφαλής στην κούρσα του Αιγαίου και την Ανατολικής Μεσογείου για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Tουρκία: Tα 50 F4 που θα χρησιμοποιηθούν για κορεσμό των ελληνικών ραντάρ

Πέντε χρόνια υπολογίζουν ειδικοί ότι χρειαστεί για να φτιάξει η Άγκυρα το δικό της μαχητικό, με τον κινητήρα του Eurofighter.

Μάλιστα όπως σημειώνουν θα ρωσικά S-400 θα καταρρίψουν με την πρώτη ευκαιρία τα αμερικανικά F-35 αν τολμήσουν οι Έλληνες να τα στείλουν στην Τουρκία.

Πάντως για την ώρα τα F-35 είναι αόρατα για τους S-400.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «S-500: Έτοιμο το νέο υπέρ αντιπυραυλικό που ρίχνει F-35 – Το θέλει η Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.