×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σαρλ Ντε Γκωλ: Έτοιμο να σαλπάρει για την Ανατολική Μεσόγειο – Μούδιασμα στην Τουρκία


    Διονύσης Αντωνέλλος

Σαρλ Ντε Γκωλ: Έτοιμο να σαλπάρει για την Ανατολική Μεσόγειο – Μούδιασμα στην Τουρκία. Σαρλ Ντε Γκωλ: Ο… κορονοϊός ήταν ο λόγος της βιαστικής...


Σαρλ Ντε Γκωλ: Ο… κορονοϊός ήταν ο λόγος της βιαστικής επιστροφής του γαλλικού αεροπλανοφόρου στο λιμάνι της Τουλόν.

«Το πλήρωμα του Σαρλ Ντε Γκωλ έχει μόνο μία επιθυμία: να επιστρέψει στη θάλασσα. Το εσωτερικό του σκάφους έχει μετατραπεί σύμφωνα με την τρέχουσα πανδημία κορονοϊού», αναφέρουν οι Γάλλοι του lci.fr.

Σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι «La Chaîne Info» το Σαρλ Ντε Γκωλ δεν ξεκίνησε την προγραμματισμένη ημερομηνία το ταξίδι του για την Ανατολική Μεσόγειο, για να γίνουν εντός του πλοίου οι αναγκαίες εργασίες ώστε να αποφευχθεί η διάδοση του νέου κορονοϊού.

Εκτός από την υποχρεωτική χρήση μάσκας, διπλασιάστηκαν οι σταθμοί καθαριότητας ενώ ορισμένα δωμάτια επανασχεδιάστηκαν για να φιλοξενήσουν ασθενείς με Covid.

Για την ανίχνευση συμπτωμάτων κορονοϊού το πλήρωμα του Σαρλ Ντε Γκωλ θα πρέπει να απαντά καθημερινά σε συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο.

«Το περιμένουμε», αναφέρουν οι Τούρκοι χρήστες του διαδικτύου, ενώ δεν λείπουν και οι φωνές από Τούρκους αξιωματούχους που υποστηρίζουν πως πρέπει να… βυθιστεί.

Ο συνταξιούχος Τούρκος στρατηγός Ραμίζ Ελκέρ ζήτησε επιθέσεις αυτοκτονίας κατά των γαλλικών πλοίων στην ανατολική Μεσόγειο εάν δεν τα αποσύρει η Γαλλία.

Ο Ελκέρ, γράφει η τουρκική Zaman, απείλησε να Σαρλ Ντε Γκωλ με τον τρόπο που ακολούθησαν οι Ιάπωνες πιλότοι αυτοκτονίας (kamikaze) κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

«Επιτρέψτε μου να με βάλουν σε ένα αεροπλάνο τώρα και θα το στοχεύσω όπως έκανε ο καμικάζι. Θα κολλήσω τις βόμβες στο σώμα μου και θα εκτοξεύσω το αεροπλάνο όπως έκανε ο καμικάζι. Θα το κάνω ευχαρίστως», δήλωσε για την επίθεση αυτοκτονίας στο γαλλικό αεροπλανοφόρο.

Ήδη οι Τούρκοι στα social media έχουν δώσει στον Ελκέρ τον τίτλο «kamikaze».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα