ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη Γαλάζια Πατρίδα!

Το τέλος των εκλογών, έφερε την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη Γαλάζια Πατρίδα!

Με κάθε τρόπο συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία, που μετά τις εκλογές και την επανεκλογή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει ξεφύγει.

Συγκεκριμένα, το νέο… χτύπημα, ήρθε από το νέο Υπουργό Άμυνας, τον Γιασάρ Γκιουλέρ, που πήρε τη θέση του Χουλουσί Ακάρ.

Σύμφωνα με όσα αναφέριε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Γκιουλέρ ξεκαθάρισε ότι «θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη Γαλάζια Πατρίδα».

Ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Ακάρ, που ανέφερε:

«Στο Αιγαίο, στην Αν. Μεσόγειο και στην Κύπρο προστατέψαμε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα μας και θα συνεχίσομε να τα προστατεύουμε, δεν επιτρέψαμε κανένα τετελεσμένο. Δεν επιτρέψαμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα μας».

«Θα διασφαλίσουμε την ειρήνη και την ασφάλεια στα εδάφη της πατρίδας μας όπως και στη Γαλάζια Πατρίδα και στην  πατρίδα των αιθέρων μας.

Να είστε σίγουροι πως θα εργαστούμε ασταμάτητα για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, τα συμφέροντα της χώρας μας τα οποία προκύπτουν από το διεθνές δίκαιο», ήταν τα λόγια του Γιασάρ Γκιουλέρ.

Πηγή: Geostratigika.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.