ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ο Ερντογάν δεν έθεσε θέματα σε βάρος της Ελλάδας – Τα λέει για τους δικούς του

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έθεσε θέμα σε βάρος της Ελλάδας σε καμία από τις συζητήσεις που συμμετείχε στη Μαδρίτη, ενώπιον των Συμμάχων.
Σύνοδος ΝΑΤΟ: Θετική είναι η πρώτη αποτίμηση που βγάζει η Αθήνα, από τη στιγμή που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναδιπλώθηκε σε ό,τι αφορά την επιθετική ρητορική του.

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Θετική είναι η πρώτη αποτίμηση που βγάζει η Αθήνα, από τη στιγμή που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναδιπλώθηκε σε ό,τι αφορά την επιθετική ρητορική του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος παρόλο που δείχνει να κόβει τις διπλωματικές γέφυρες και να ετοιμάζει νέα κίνηση που θα τα τινάξει όλα στον αέρα, οι αναφορές του αυτή τη φορά απευθύνθηκαν κυρίως στο εσωτερικό της χώρας του.

Ας μην ξεχνάμε φυσικά τα οικονομικά προβλήματα της γείτονας χώρας, με την τουρκική λίρα να καταρρέει και με φήμες για άνοδο 30% στα τιμολόγια του ρεύματος. Όλα αυτά τη στιγμή που η Ουκρανία χτυπάει καμπανάκι, ζητώντας της να διαλέξει στρατόπεδο.

Παράλληλα, η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, με τον αντιπρόεδρο του κόμματος CHP να θεωρεί ότι πάει προς εξαφάνιση, με νέα δημοσκόπηση να δείχνει πως ο Ερντογάν χάνει από κάθε πιθανό πολιτικό αντίπαλο! 

Ο ίδιος βέβαια έχει το δικό του εκλογικό σχέδιο για να ξαναβγεί, με Τούρκος ειδικό να αναφέρει πως αν δεν του επιτρέψουν να επιτεθεί στην Συρία θα επιτεθεί στην Ελλάδα.
Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ