ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΣΟΚ στην Άγκυρα: 1000 χλμ plus βεληνεκές οι 16 πύραυλοι που συζητάει η Ελλάδα

ΣΟΚ στην Άγκυρα με την ιδέα να προμηθεύσουν οι Γάλλοι την Ελλάδα με τους πυραύλους Scalp naval. Οι δύο φρεγάτες FREMM που πρότεινε η Γαλλία στην Ελλάδα, με κόστος περί των 250 εκατ. ευρώ, μέχρι να αγοράσουμε τις BELHARRA φέρουν τους υπερ-πυραύλους Scalp naval. Αυτό που τρέμουν οι Τούρκοι είναι μήπως η Γαλλία προμηθεύσει με...
ΣΟΚ στην Άγκυρα: 1000 χλμ plus βεληνεκές οι 16 πύραυλοι που συζητάει η Ελλάδα

ΣΟΚ στην Άγκυρα με την ιδέα να προμηθεύσουν οι Γάλλοι την Ελλάδα με τους πυραύλους Scalp naval.

Οι δύο φρεγάτες FREMM που πρότεινε η Γαλλία στην Ελλάδα, με κόστος περί των 250 εκατ. ευρώ, μέχρι να αγοράσουμε τις BELHARRA φέρουν τους υπερ-πυραύλους Scalp naval.

Αυτό που τρέμουν οι Τούρκοι είναι μήπως η Γαλλία προμηθεύσει με το συγκεκριμένο είδος πυραύλων και τους Έλληνες που θα χρησιμοποιούν τις δύο φρεγάτες FREMM, μέχρι να κατασκευαστούν οι BELHARRA (σ.σ. αν προκριθεί η αγορά των γαλλικών φρεγατών).

Οι Scalp Naval μπορούν να εκτοξευτούν από υποβρύχια, με εμβέλεια 1000 χλμ αλλά και από πλοία με εμβέλεια άνω των 1000 χλμ.

Με άλλα λόγια, μία ελληνική φρεγάτα FREMM (σ.σ. αν και όταν μας τις δώσουν οι Γάλλοι) αν εκτόξευε ένα πύραυλο Scalp Naval, ο πύραυλος αυτός θα μπορούσε να πλήξει στόχο στην Άγκυρα.

Κάθε γαλλική φρεγάτα FREMM μπορεί να φέρει οκτώ πυραύλος Scalp naval.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Oruc Reis: Κακώς «χαίρονται» ΕΕ και ΗΠΑ για την αποχώρηση του

Toυρκία: Δεν ενεργοποιήσαμε τους S-400 λέει ο Τσαβούσογλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ στην Άγκυρα: 1000 χλμ plus βεληνεκές οι 16 πύραυλοι που συζητάει η Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.