ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τι θέλουν τουρκικά F-16 στην Ανδραβίδα;

Που έχουν... ηρεμήσει τα πράγματα στο Αιγαίο δεν... μπορούμε να καταλάβουμε;
Τι θέλουν τουρκικά F-16 στην Ανδραβίδα;

Τι θέλουν τουρκικά F-16 στην Ανδραβίδα με ελληνικά και γαλλικά Rafale καθώς και F-35;

Μπορεί στην προηγούμενη «Red Flag» της Ευρώπης να είχε… αποκλειστεί λόγω της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο, όμως στην φετινή άσκηση θα λάβει μέρος και η Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr και του Κώστα Σαρικά, οι Τούρκοι θα συμμετάσχουν με έως και 8 μαχητικά τύπου F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας ενώ Τούρκοι Αξιωματικοί συμμετέχουν ήδη στις πρώτες συσκέψεις.

Ο συνολικός αριθμός των κρατών του NATO «κλείδωσε» στα 12 με όλες σχεδόν τις κορυφαίες αεροπορικές δυνάμεις της Συμμαχίας να στέλνουν μαχητικά στην Ελλάδα και στην 117 Πτέρυγα Μάχης, με F-35, Rafale, Eurofighter, Gripen και τουρκικά F-16 να έρχονται στην Ανδραβίδα για την ευρωπαϊκή «Red Flag».

Που έχουν… ηρεμήσει τα πράγματα στο Αιγαίο δεν… μπορούμε να καταλάβουμε καθώς οι γείτονες με αφορμή το ζήτημα των θαλάσσιων πάρκων, δεν κρίβουν την διάθεση αμφισβήτησης ελληνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων στα νησιά του Αιγαίου.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Ισχυρό και ευέλικτο το φράγμα έναντι κάθε αεροπορικής επίθεσης από την Ελλάδα και τώρα – Θαυμασμός της ελληνικής αεράμυνας

Rafale: Το Βιετνάμ λέει για τα Rafale ότι δεν θέλει να ακούσει η Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι θέλουν τουρκικά F-16 στην Ανδραβίδα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.